Jsi hrot Božího pera, které píše Knihu Života

05.02.2011 06:52

Kabalistická meditace

Staré cesty splnily svůj účel a už nefungují, nastává čas změny. Teď se před tebou otevírají cesty nové. Pokud v srdci cítíš, že přišel tvůj čas, vyraž na Cestu. Otevři své vědomí a přijmi Vnuknutí. 

Otevírá se průchod, vítej. Plán tvé cesty je následující: Tvou přítomností je Nová Země, na kterou vstupuješ Hvězdnou Branou. Nastává Konec času a před tebou se vynoří Merkaba. S nádechem a výdechem si říkej mantru „Já jsem Boží přítomnost“. 

Konec času je klíčový okamžik tvého života, je to chvíle, kdy se písek v přesýpacích hodinách dosypal, smysl starého světa se naplnil a k obnovení smyslu je třeba změna. Konec času je podobný dvěma pyramidám spojeným špičkami, jedna pyramida je minulost a druhá budoucnost. A ty jsi v místě, kde se obě dotýkají. Je to okamžik tady a teď.

I tvůj život je podobný dvěma pyramidám. První pyramida směřuje špičkou vzhůru a na jejím vrcholu je jediný bod božského vědomí. V její základně, hluboko dole, je fyzická Země - místo, kam  směřuješ svým narozením. V Kabale se té špičce říká Keter a je korunou bytí. Představ si sebe jako jasně zářící světlo na špičce té pyramidy, naplň se touhou osvětlit ten vzdálený prostor dole, s láskou a nadšením leť vstříc neznámu. Neseš to světlo. Ale jak klesáš, tak prostor kolem tebe je stále hustší a mlhavější a pohyb pomalejší a další jiskřičky, které se vydaly na cestu s tebou, jsou stále bledší a vzdálenější. Uchovej si však stále v srdci vědomí, že jsi to světlo, i ve chvíli, kdy všechna světla zmizí. Vzpomeň si na to, proč tu jsi, že neseš to svoje světlo na Zemi, tam dolů. Sem vede tvoje cesta.

Základně pyramidy se v Kabale říká Malchud (Království). Vstoupit do Malchudu je smyslem lidské existence. Spousta světýlek ovšem až na Zemi nedosáhne, vrátí se předčasně, zapomenou, kým jsou a proč tu jsou. Ale ty si vzpomínáš, máš ve vědomí To světlo. A právě Tady a Teď vstupuješ do svého Království a dáváš své světlo Zemi. Záříš. V Koruně vysoko nad hlavou se otevírá Brána, ze které sestupuje jako blesk paprsek božské emanace, směřuje k Zemi, a nese tě až k základně pyramidy, do Malchudu, do Království. Tady se dotýkáš podstaty života, hmoty a Země, jsi ve svém fyzickém těle, cítíš ho, vnímáš svět všemi svými smysly, vnímáš i těla druhých lidí, přijímáš všechny prožitky, hýbeš se, dotýkáš se, pozoruješ, nasloucháš, přivoníš si, sdílíš a miluješ. S nádechem a výdechem si říkej mantru „Já jsem Boží přítomnost“

Teď, když jsi konečně na Zemi a naplno na ní žiješ, pohlédni opět vzhůru. Objevuje se druhá pyramida, tentokrát obrácená špičkou dolů s obrovským otevřeným nebem nad hlavou, to je Hvězdná Brána.  V této chvíli se v tobě blesk boží emanace obrací, obrací se tvůj život, ve tvém srdci se obrací tok energie a fyzický prožitek ze tvého těla směřuje zpět k Bohu. Hustý prostor kolem tebe řídne a ty vidíš ostatní světýlka kolem sebe, temnota mizí a celý prostor je prozářený jasným světlem. Jsi opět vrcholem pyramidy, jsi hrot Božího pera píšícího Knihu Života.

Teď se obě pyramidy propojují, jedna na špičce druhé, takže vypadají jako obří přesýpací hodiny. Jsi posledním zrnkem písku v horní nádobě a blížíš se k průchodu, kterým jsou obě pyramidy propojeny. To vyžaduje hodně odvahy, soustředění a víry, ale ty nepropadneš na dno. Jakmile jsi v průchodu, roztočí se svět a obě pyramidy si vymění místo. A ta horní nádoba, která byla prázdná, je opět plná po okraj s obrovským potenciále energie.

Pohlédni, to spojení pyramid probíhá i jinak, základnami k sobě tvoří nejstarší falický symbol světa Hrot a štít (spojení mužské a ženské energie). A ty jsi uprostřed, v místě kde je průchod a jejich spojení. 

Pyramidy se prolínají a prostupují a tvoří kolem tebe Merkabu, spojení těla, ducha a duše - trůn. Jsi v okamžiku tady a teď, kdy spodní pyramida tvoří kořeny stromu a je tvým spojením s minulostí, s lidmi, kteří snili o tomto okamžiku, horní pyramida je pak korunou stromu a spojuje tě s budoucností a těmi, kteří na tento okamžik vzpomínají. Průchod je otevřený. S nádechem a výdechem si říkej mantru „Já jsem Boží přítomnost“.

Tantrická meditace

V Tantrě se praví, že muž musí přijít k ženě, aby se stal člověkem a teprve když je žena spokojená, naplněná a zářící, pak je mír na Zemi. A toto dát ženě je pravý smysl mužovy přítomnosti. A když muži jsou přítomní a ženy září, rodí se Nová Země. Cti moudrost Tantry a s pokorou jdi za ženou, která je tvým dvojplamenem. Cti moudrost Tantry a přijmi muže, který za tebou přišel. S nádechem a výdechem si říkej mantru „Já jsem Boží přítomnost“.

Energie se změnily. Jste spolu, jste dva, jste zamilovaní. Tím, co společně prožíváte, tím, co spolu děláte, tím kým skutečně jste, měníte tento svět a ten už není takový, jaký byl dosud. Na cestě životem procházíte klíčovou transformací: muž je přítomen a žena září a společně tvoříte Novou Zemi. Spojte se sami se sebou na cestě k tomuto okamžiku, která byla pro vás dlouhá - mnohem delší, než jste si kdy mysleli, vzpomeňte, jak často jste zoufali, nevěděli kudy kam a šli mlhou jen podle hlasu srdce. Pošlete sami sobě lásku a naději, že vše dobře dopadne a vy dva se najdete.

Procházíte cestou přijímání sebe sama i druhých v božské nádheře a velikosti, která byla lidem dána. Procházíte cestou uvědomění si toho, jak dokonalý je tento svět a vše na něm, jak vše do sebe zapadá a jedno druhé podporuje. Procházíte cestou odevzdání se božskému vedení a důvěry ve vesmír. Nic z toho ovšem neprožíváte sami, jste na to dva. A to, že jste se potkali a nalezli, je zázrakem.

Jste spolu, muž a žena. Transformace, která skrze vás probíhá mnoho dní a nocí, je ve fyzickém světě plná milování, plná lásky ženy a muže. Naplňte prostor a čas důvěrou, respektem, svobodou, bezpečím, přijetím, soucitem, hravostí, porozuměním, prostě vším, co chcete prožívat na Nové Zemi. Otevřete svá srdce a spojte je do jediného Kruhu, otevřete tím brány do dalších dimenzí a tak mohou přijít energie, které chcete vložit do nově zrozeného světa, který se rodí i skrze vás. Vložte tam radost, štěstí, celistvost i extázi, a všeho vrchovatou měrou, ať hojnost i bohatství jsou zde samozřejmé. A to vše sdílejte, protože jste naplnění a přetékáte. S nádechem a výdechem si říkejte mantru „My jsme Boží přítomnost“. 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

TOPlist