Země a lidé v 5D

22.07.2011 08:29

Celá planeta má již teď víc dimenzí než tři, které vnímáme. Transformace se týká vědomí, a protože my lidé jsme nedílnou součástí Země, právě transformace našeho vědomí je tím, díky čemuž proběhne i transformace vědomí Země jako takové.

4D a 5D už vnímá mnoho lidí. Objekty z nich se dokážou promítnout i do 3D tak, abychom je dokázali vnímat i současnými smysly. Proroctví praví, že po transformaci vědomí a díky evoluci je budeme vnímat jasněji, snad díky rozvoji nových smyslů, a to nám pomůže ve vytvoření Nové Země a k rozvoji života na ní.

Všichni lidé, zvířata, rostliny i věci jsou už teď nejméně pětidimenzionální. U lidí vnímáme jejich čtvrtou dimenzi jako energetické pole složené z energetických těl, čaker, vztahových provázků, a nesou naše emoce, pocity, myšlenky, přání, touhy, schopnosti, potřeby atd. Jsou to jakési energetické matrice různých vibračních úrovní, díky kterým dochází k přenosu a zhušťování energie, která se nakonec promítne do 3D jako hmotné tělo. Struktury v 5D pak tvoří jakousi světelnou kostru tomu všemu (či síť kanálů pro proudění energie) a ve 3D jí vnímáme jako záměry, smysl života, nejkrásnější představy. Někteří jí vidí jako světelný paprsek - laserou linii hara - který prochází celým naším tělem i životem. Podrobně o tom píše např. Barbara Brennan v Rukách světla.

Kromě individuálních energetických matric a laserových linií jsou ovšem ve 4D a 5D i struktury či objekty spojené se skupinami, ve kterých jsme, se společenstvími, ve kterých žijeme, i s lidstvem jako biologickým druhem. Je zde celá hierarchie struktur, které se říká archetyp Adam Kadmon a která slouží k promínání božského plánu ze 6D a vyšších dimenzí do fyzického světa. Skvěle se o tom píše v Kabale, kde se ten systém nazývá Strom života nebo Jákobův žebřík.

A i Adam Kadmon je součástí dalších vyšších struktur spojených se životem na Zemi jako celkem. To umožňuje, že se mění a tím se vyvíjíme i my ve fyzických tělech. Evoluce je totiž primárně záležitostí archetypů či matric v 5D a změna fyzických těl či v zápisu genetického kódu do DNA je až sekundární. Evoluční změna, která náš druh čeká, je už v našem archetypu přichystána a vlastně už probíhá. Užijme si její zázraky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

TOPlist