Abraham a Zákony vesmíru

19.09.2009 00:00

Zákony vesmíru:definice

Chceme vám pomoci pochopit tři věčné zákony vesmíru, abyste je z hlediska potřeb vašeho fyzického života mohli využít účelně, efektivně a uspokojivě. První ze zákonů, které nabízíme, je zákon přitažlivosti. Pokud neporozumíte a nebudete schopní efektivně využívat zákon přitažlivosti, pak nemůžete využít druhý zákon, vědu záměrného tvoření, ani třetí zákon, umění umožnit. Abyste pochopili a využili druhý zákon, musíte nejdříve pochopit a efektivně využívat první. Pro pochopení třetího zákona musíte být schopni pochopit a využívat zákon druhý.

První zákon, zákon přitažlivosti, říká: To, co je podobné, se přitahuje. Přestože to vypadá velmi jednoduše, definuje nejmocnější zákon ve vesmíru - zákon, který působí stále a na všechno. Neexistuje nic, co by tímto mocným zákonem nebylo ovlivňováno.

Druhý zákon, věda záměrného tvoření, říká: To, na co myslím, a to, čemu měřím nebo co očekávám - to existuje. Krátce řečeno, stane se to, na co myslíte, ať chcete nebo nechcete. Věda záměrného tvoření spočívá v cíleném nasměrování myšlenek, proto pokud tyto zákony nepochopíte a nepoužíváte cíleně, pak tvoříte mimoděk.

Třetí zákon, umění umožnit, říká: Jsem tím, kým jsem, a snažím se umožnit ostatním být tím, kým jsou. Když se snažíte umožnit ostatním být, kým jsou, dokonce i když oni se nesnaží totéž umožnit vám, pak jste poskytovatel, ale k tomuto bodu pravděpodobně nedospějete, pokud nejdřív nepochopíte, jak se vám do života dostávají lidé, okolnosti a věci.

Jenom když pochopíte, že ostatní nemohou být součástí vašeho života,pokud je nepozvete svými myšlenkami (nebo svou pozorností jim věnovanou), že okolnosti nemohou být součástí vašeho života, pokud je k sobě nepozvete svými myšlenkami (nebo jejich pozorováním), budete poskytovatelem, jakým jste chtěli být, když jste vstoupili do této formy života.

Pochopení těchto tří mocných zákonů vesmíru a jejich vědomé používání vás dovede k radostné svobodě se schopností vytvořit vlastní život přesně takový, jaký ho chcete mít. Jakmile pochopíte, že všichni lidé, okolnosti a události jsou do vašeho života přivolávány vámi, prostřednictvím vašich myšlenek, začnete žít životem, jaký jste zamýšleli, když jste se rozhodli vstoupit do fyzického těla. Pochopení mocného zákona přitažlivosti doplněné cílem záměrně tvořit vlastní život vás povede nakonec k jedinečné svobodě, která vychází jenom z úplného pochopení a používání umění umožnit.

Ester a Jerry Hicks: Zákon přitažlivosti - základy Abrahamova učení (Pragma 2009).


HT komunita 2009 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist