Abraham o realitě

26.09.2009 00:00

 Když máte pocit, že jste chudí, nemůžete přitahovat prosperitu. Když máte pocit, že jste tlustí, nemůžete přitahovat hubnutí. Když máte pocit, že jste osamělí, nemůžete přitahovat společnost. To říká zákon. Mnozí lidé kolem vás vám chtějí zdůraznit „skutečnost“. Říkají: „Musíš čelit faktům. Dívej se na realitu.“ Ale my tvrdíme, pokud jste schopni vidět pouze realitu – pak zákon přitažlivosti vytvoří jenom další realitu ve větším měřítku. Musíte být schopní dosáhnout myšlenkami za realitu, abyste přitahovali něco jiného nebo lepšího.

Zákon přitažlivosti reaguje na vás, na váš úhel přitažlivosti - a váš úhel přitažlivosti je určen vašimi myšlenkami. Pocity jsou vyvolány myšlenkami. Proto vaše pocity vůči sobě samým jsou silným magnetickým úhlem přitažlivosti.

Emocionální pozornost na realitu vás připoutává na místo jako strom,ale jen emocionální (šťastná) vize toho, co byste rádi přivolali do života, vám přinese požadované změny. Mnohé z toho, co prožíváte, byste chtěli zachovat, proto těmto věcem věnujte pozornost, a udržujte je ve svém životě. Ale od toho, co si nepřejete, musíte pozornost odvrátit.

Abraham-Hicks: Zákon přitažlivosti

HT komunita 2009

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist