Abraham o sobectví a radosti

19.09.2009 00:00

Jerry: Někdo by mohl namítnout, že přát si neustálou radost je velmi sobecký způsob života, proto toužit po radosti je špatné.
Abraham: Často býváme obviňováni z učení o sobeckosti a my pokaždé souhlasíme, protože život nemůžete vnímat z jiné perspektiv než z pohledu vlastní osoby. Sobectví je uvědomování si sebe sama. Je to obrázek, který o sobě máte. Ať už se soustředíte na sebe, nebo někoho jiného, děláte to z vlastního vibračního úhlu pohledu.
Pokud se soustředíte na to, abyste se cítili dobře, pak váš úhel pohledu přitažlivosti způsobí, že věci, které přitahujete – díky zákonu přitažlivosti – vás potěší.
Pokud ovšem nejste dostatečně sobečtí, abyste vytrvali v soustředění na vlastní dobré pocity, a soustředíte se na něco, při čem se cítíte špatně (ale chtějí to například druzí – pozn.Ilumauir), pak váš úhel přitažlivosti přitahuje negativní věci.
Pokud nejste dostatečně sobečtí, abyste se starali o to, jak se cítíte, a tudíž nesměřujete myšlenky způsobem, který umožňuje skutečné spojení a VNITŘNÍ BYTOSTÍ, stejně nemáte ostatním co nabídnout.
Všichni jsou sobečtí. Není možné být jiný.

Cílené vedení myšlenek je klíčem k radostnému životu a touha cítit radost je úplně nejlepší plán…protože na cestě k dosažení radosti vaše myšlenky přitahují nádherný život, po němž toužíte.
Pokud je pro vás radost opravdu důležitá, nedovolíte sami sobě soustředit se na věci, které vám radost nepřinášejí – a výsledem myšlení jenom na příjemné věci je, že budete tvořit nádherný život naplněný věcmi, po kterých toužíte.

Abraham-Hicks: Zákon přitažlivosti


HT komunita 2009 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist