Bytosti světla a svět informací

05.11.2007 00:00

To, co teď na Zemi probíhá je zhmotňování a realizace dlouhodobých záměrů, které jsme přijali a jejichž čas nadešel.

Kdo jsme MY? MY lidé, v hmotné i nehmotné podobě. To, co se děje, je výsledkem naší aktivity v uplynulých tisíciletích, kdy jsme všichni soustředěně pracovali na tom, co právě teď vzniká. To, co tvoříme, je naše, nejsou v tom záměry nikoho jiného a i když cítíme podporu zvenčí, ta práce je na nás. A není zde také nikdo, žádná vnější síla, která by nám bránila.

Jsme bytosti světla, které se inkarnovaly tady na Zemi a naším záměrem je aktivně pomoci ostatním lidem pochopit, co se na planetě děje a spolupracovat na přeměně, která právě teď probíhá. Jsme propojeni do konglomerátu spirituálních energii, který vznikl v zemské sféře, když jsme poprvé otevřeli "Hvězdnou bránu". Spolu s dalšími lidmi jsme průzkumníky, kteří prostřednictvím vlastních životů prozkoumávají doby, místa, společnosti či civilizace, a hledají takové podmínky, kdy bude možno "Hvězdnou bránu" znovu otevřít. Ta doba je zde. Hledáme spolupracovníky, kteří se chtějí aktivně k tomuto procesu připojit.

Hledáme také způsoby jak sdílet s dalšími lidmi, osobně, nebo prostřednictvím internetu či jiných médii informace, které potřebujete k uvědomění si toho, co se děje, jaké je vaše místo v těch událostech a jak se do nich můžete zapojit. Ne vše, co se píše na internetu je úplně mimo světlo a pravdu, občas v těch informacích probleskne světélko pochopení, ale je překryto obrovským množstvím balastu, a nemáme ani náladu ani čas se zabývat dementováním toho či onoho výmyslu, strávili bychom tím zbytek života.

Většina lidí má něco, čemu se říká "zdravý rozum", je to takový první filtr, kde se zachytí ty nejkřiklavější "chybné" informace, které se na nás z internetu valí a které naprostá většina lidí odfiltruje. A zcela právem, je v nich totiž málo lásky, soucitu a porozumění. Ten "zdravý rozum" není něco, proti čemu je nutno (nebo možno) bojovat, naopak, je to náš spojenec. Je ti i Váš spojenec, využijte ho.

Ve spojení se Zdrojem lásky a moudrosti může být každý člověk na Zemi a každému tím kanálem (channelingem) můžou přitéci potřebné informace. Ale ne vždy a ne každému se to daří. Ty informace nedělíme na dobré nebo špatné, zajímavé nebo nezajímavé, ale na fungující nebo nefungující, či čisté nebo nečisté.

Co jsou to "čisté informace"? Jsou přímo od Zdroje nebo z Pramene, poznají se velice snadno. Jsou plné lásky, soucitu, podpory, porozumění, přijetí, souznění a harmonie a dávají vyšší vhledy do situací, které prožíváme. Jsou přímé, jasné, bezpodmínečné a absolutní. A jsou vždy v souladu s nejvyšší pravdou toho, kdo je přijímá.

Nečisté informace se poznají tak, že vzbuzují strach, nenávist, nedůvěru, provokují k boji, k odporu, k hádkám, jsou plné odsudků, rozsudků, obvinění a trestů a vším tímhle manipulují s lidmi. Takové informace jsou znečištěny lidskými myšlenkami a skrytými záměry.

Samozřejmě existuje celá škála čistoty informací a na Zemi neexistuje nikdo, kdo by je dokázal přivést naprosto čisté hned na poprvé, ale existuje způsob, jak je ještě vyčistit. A tím je channeling mnoha lidí, kdy se získané informace dodatečně porovnávají. Nečistoty se poznají podle rozporů, čistota se pozná podle souladu, tak lze dojít k velice čistým informacím přímo ze Zdroje. Takové informace jsou ještě láskyplnější a soucitnější, je z nich cítit silnější podpora a hlubší porozumění. Takové informace hledejte.

Funkční jsou pak takové informace, které nám pomáhají dosáhnout toho, co chceme, nefunkční pak takové, které nás od toho odvracejí. Pro jejich posouzení je nutné být si hluboce vědomí toho, co opravdu od života chceme.

Když si tohle promítneme na to, co se obvykle píše na internetu, je zde velmi mnoho informací vzbuzujících strach z neznáma, z toho, že naše životy někdo ovládá, že nejsme strůjci svých osudů. Vzbuzují nedůvěru v lidi kolem nás, jen proto, že pracují třeba pro nějakou vládu (oblíbená je americká) nebo organizaci (CIA, židé, nebo zednáři). V každé takové informaci je ukryta nějaká zavádějící lidská myšlenka, která se pokouší někoho někam manipulovat, a nejlépe lze manipulovat s lidmi, kteří se bojí nebo kteří nevěří lidem kolem sebe. Čisté informace ze channelingu nikdy strach nevzbuzují. Tak je snadno poznáte.

Žádná opravdu hodnotná a čistá informace, která přichází ze Zdroje není proti zdravému rozumu, dokonce proti ní ani není možné protestovat nebo s ní nesouhlasit, kupodivu jí ani nelze pozměnit či zfalšovat bez toho, aby se to na první pohled nepoznalo. Přesně takové informace chceme sdílet s druhými lidmi. Jsme tým lidí, kteří přivádějí na Zemi čisté informace a vhledy, které jsou opravdu relevantní k tomu, co se děje a bude dít a ty nepodstatnosti nechávají plavat.

Co je v tuto chvíli podstatné, pro to, co se na Zemi děje? Jsou to odpovědi každého z nás na jednoduché otázky: co chci, co chci dělat, co cítím, jak se chci cítit, jak si představuju svůj život podle nejkrásnější představy. Dalším krokem je sdílení svých odpovědí s druhými lidmi a hledání toho, co máme společné (ne toho, co nás rozděluje), protože jedině tak můžeme najít to, co chceme všichni dohromady a pak to taky můžeme udělat nebo vytvořit.

Co je nepodstatné: zabývat se tím, "kdo za to může", jestli CIA, americká vláda, židovská lobby nebo svobodní zednáři, je k ničemu řešit radary, globální oteplování, čipovou totalitu a podobné věci. A stejně tak je naprosto zbytečné zkoumat mayský kalendář, postavení centra galaxie, Plajáďany atd. Všechny tyhle informace mají jediný smysl, odvést naší/vaší pozornost od toho podstatného, od toho jediného, co můžeme změnit, od nás samých. My jsme tvůrci, to, co se děje, je vyjádřením naší/vaší vůle a našich/vašich záměrů. A žádné jiné tady nejsou.

Záměrem bytostí světla je pomoci každému člověku vzpomenout si, kým skutečně je, jaký smysl dal svému životu a ten také prožít. Tady a teď. Spousta z nás sem přišlo proto, že chceme otevřít "Hvězdnou bránu", chceme spolupracovat na jejím vzniku a pak prostřednictvím ní tvořit svět podle svých nejkrásnějších představ, planetu míru a lásky s nejlepšími podmínkami pro život. Přinášíme postupy jak toho dosáhnout a chceme je prožít a aplikovat s dalšími lidmi, s Vámi. Vše, co je potřeba, už je zde, máme všechno, už nám nic nechybí, jen si vzpomenout. Vzpomínáte? A co víme, chceme sdílet...

V tomhle státě žije 10 milionů lidí a na Zemi 6 a půl miliardy, takže to jsou reálné počty, ke kterým chceme dostat tyhle informace. Chcete se připojit k téhle práci?

Hlavní vzkaz, který máme o událostech roku 2012 je, že to je o lásce, o harmonii, o nalezení souladu mezi lidmi, je to o hlubokém uvědomění si toho, co opravdu každý z nás v životě chce, co chce prožívat, co chce dělat, v jakém světě chce žít. Najděte v sobě tu nejkrásnější představu svého života a sdílejte jí s druhými lidmi, řekněte jim o tom, jaký život si představujete. A nešetřete fantazií…

A kdo jsem já? Mé duchovní jméno je Ilumauir (čti Ilumér), Ten, který září. Cítím se být součástí těch spojených energií, které proměňují planetu Zemi a aktivně na té proměně pracuju. A čeho chci dosáhnout? Chci prožívat lásku, harmonii, soulad mezi lidmi, chci žít na planetě s nejlepšími podmínkami pro život, chci čistý vzduch, čisté vody a čisté vztahy. Proto chci s vámi sdílet takové informace, které podporují to, co chci prožívat. Vím, že čemu dávám energii, to tvořím. Proto se zaměřuju na to, co se mi líbí a čeho chci opravdu dosáhnout.

Proč tohle píšu? Chci sdílet s lidmi pozitivní povzbuzující informace, které nám pomáhají v dosahování toho, co chceme. Chci Vám ukázat, jak odvrácením pozornosti od toho, co se nám nelíbí k tomu, co opravdu chceme ve svém životě dělat, toho taky skutečně dosáhneme a to prožijeme. Můžete mi v tom pomoci?
 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode

TOPlist