Bytosti světla na Zemi

26.11.2007 00:00

Hodně lidí spekuluje o motivech, které vedou Bytosti světla k vytváření toho, co se dnes děje a co vnímáme. Země se mění a s ní i lidé, mnoho lidí to prožívá s nepříjemnými pocity a se strachem, blíží se rok 2012 a energie kolem nás se transformují. Lidé spekulují, jestli se někde nestala chyba nebo se to nevymklo z rukou, jestli to vše není nějaký plán temných sil, jestli nejsme ovládáni a manipulováni nějakou vnější silou nebo temnými společenstvími. Chci s Vámi sdílet obrazy, které mi přicházejí a osvětlují mi současnou situaci, i to, co se stalo v minulosti a co se bude dít v budoucnu. Tyto informace dostávám asi deset let a ze střípků skládám celistvější obraz. Ale ještě nevidím celou scénu, k tomu potřebuju srovnávat své vhledy s vhledy druhých lidí. Do toho, co píšu vkládám lásku a mým záměrem je rozptýlit strach, který mohou vyvolávat interpretace vhledů jiných lidí.

Nejvyšším záměrem Bytostí světla, který v tuto chvíli vnímám je: „Chceme žít na planetě s nejlepšími podmínkami pro život.“ A vše, co se teď děje, směřuje k naplnění tohoto záměru. Bytosti světla, které jsou v zemské sféře, mají tento záměr již miliony let a aktivně na něm pracují, podporují život na Zemi, vytvářejí podmínky, ve kterých se životu nejlépe daří a sami tím životem jsou. I náš lidský život je součástí těchto záměrů a tohoto života, jak na úrovni jednotlivců, tak na úrovni lidské společnosti nebo civilizace. Vše, co se kdy na Zemi stalo i stane, směřuje právě k rozvoji života, ačkoliv nám se to dnes v době válek, násilí, znečištění a klimatické změny může jevit opačně. Když vnímáme lásku, jejímž jsme každý zdrojem, prožíváme jednotu Bytostí světla a lidí. Všichni jsme jedním. Jednou energií, jedním životem, jediným Bohem.

Teď jsme ve chvíli, kdy se uzavírá jedna etapa vývoje lidského vědomí a chystáme se přejít na další úroveň. Dosud je Země vnímána jako jedna z nejtěžších planet ve vesmíru, protože být vědomou bytostí v lidském těle je velice těžké. Ovšem tato náročnost je záměrná a Bytosti světla dlouho ovlivňovaly lidskou evoluci, než došlo k takové velké ztrátě vědomí. Důvodem proč byl vývoj člověka veden právě takto, je v tom, že v hlubokém spojení se hmotou lze také hmotu nejvíce ovlivňovat a to je právě úkol nás lidí. Na spoustě dalších planet bytosti, které se inkarnují, nezapomínají tak výrazně, kým jsou a proč jsou v tělech, jsou si stále vědomé svého spojení s božským i mezi sebou navzájem. Na Zemi je to jiné, zde během dětství dochází k totální amnézii a spousta duší si na svůj původ nevzpomene až do smrti a žijí v zajetí iluzí, které si vytvořily. Probuzení je tedy na Zemi velmi náročné a vyžaduje mnoho inkarnací, než duše pochopí jak na to.

V současnosti už je ale zde dostatek duší, které touto školou prošly, které si osahaly lidský život a nástrahy s ním spojené, které už dosáhly určitého stupně probuzení, takže je možné přejít na další úroveň rozvoje lidského vědomí a psychiky. Na tomto stupni již nefungují karmické zákony příčiny a následku a lidé se stávají vědomými aktéry svých životů, kdy si sami aktivně volí, co chtějí prožívat.

Bytosti světla jsou se Zemí miliardy let, byly zde už ve chvíli, kdy se zažehlo Slunce. Už jeho vznik byl záměrný, stejně tak formovaly planetu a život na ní. To, čemu říkáme evoluce, je výsledek manifestování záměrů do fyzikální reality, není to náhodný sled událostí, ani osudové předurčení, je to vědomý proces. Vědomí je tvůrčí síla a proto tvoří. Je zde od okamžiku Velkého třesku, kdy se manifestovalo do vesmírného kontinua času, prostoru a života. Na začátku bylo „rozptýlené“, proto mu trvalo miliardy let, než dokázalo něco vytvořit, ale čím je „koncentrovanější“, tím je proces tvoření rychlejší, tím rychleji dokáže manifestovat své záměry ve hmotném vesmíru. A život je koncentrovanou formou vědomí, kde se proces tvoření dramaticky zrychluje. Sebevědomý život je tak dalším stupněm, ke kterému směřujeme my. Tvořivé vědomí a život tvoří jednotu, podporují se navzájem a jeden druhého rozvíjejí. Proto i planeta, na které žijeme, ve opravdu živá, přeměněná životem k obrazu svému tak, aby se na ní mohl život rozvíjet co nejlépe. Život si upravil složení vody i vzduchu, řídí cirkulaci atmosféry, ale i deskovou tektoniku. Jeho současným záměrem je kontrolovat činnost Slunce v rozsahu, který mu umožní maximální rozvoj bez devastujících period zalednění.

Jak Bytosti světla tvoří hvězdy a planety či dělají evoluci? Pokud ovlivňují fyzické objekty ze spirituálního světa, je to dlouhodobý proces, vývoj jde svým tempem a změny se projeví až po statisících, milionech nebo miliardách let vývoje. Používají procesy jakou jsou telepatie nebo telekineze, ale protože energie, které využívají, jsou velmi jemné, jde to velmi pomalu (je to třeba jako posunovat kámen svícením baterkou). Proto Bytosti světla tvoří nástroje, které tento proces urychlují. Tímto nástrojem je i život a lidé, kteří dokáží vnímat spirituální energie a měnit svět kolem sebe. Vliv spirituální energie na ně je mnohem přímější, s nimi pak fungují procesy jako jsou intuice nebo inspirace. Ale ovlivňování evoluce provádějí Bytosti světla i přímo, proměňují genetický kód i živočišné druhy. Ta proměna probíhá na buněčné úrovni, dokážou vybrat vhodnou matku a z jejích vajíček to s nejvhodnějším genetickým materiálem, stejně tak můžou vybrat otce a jeho spermii, mohou také způsobit nějakou formu mutace v genetickém fondu. Po spojení pohlavních buněk ovlivní, které geny a jakým způsobem se spustí. Celým tímto procesem dojde k drobné odchylce potomka od rodičů. Když toto dělají generaci za generací, vytvoří časem nový druh. Takto byla také ovlivňována evoluce člověka se záměrem vytvořit takový druh, který bude kreativní a bude moci dobře ovládat hmotné prostředí kolem sebe.

Dalším záměrem bylo vytvořit takovou bytost, která umožní Bytostem světla vtělit se do ní. To nebylo vůbec snadné, pokusy s homo neandertalensis a homo erectus skončily nezdarem, k úspěchu došlo až s homo sapiens. Jako lidé máme unikátně uspořádaný mozek a nervovou soustavu, které společně umožňují více méně bez komplikací přijmout energii Bytosti světla (duši) a umožnit jí projevit se ve hmotné formě. Neandertálci i erektové byli příliš nezkrotní, a ta energie se projevovala agresivitou ne kreativitou, pokud jí měli v sobě, jejich tělo jí nedokázalo absorbovat. I u lidí je to často problém, ale je zvládnutelný.

Současný způsob, jakým probíhají inkarnace, je možný asi 90 tisíc let. Před tím vstupovaly duše do těl jinak a v budoucnu nás čeká ještě odlišnější způsob, který umožní „Hvězdná brána“. Od doby, kdy se Bytosti světla inkarnují, se vývoj lidského druhu dramaticky zrychlil, protože je mnohem vědomější než před tím. Bytosti světla přijaly plán, jak dovést sami sebe v lidských tělech až k takovému stupni propojení, že můžou na Zemi otevřít „Hvězdnou bránu“. Součástí tohoto plánu jsme i my a vše, co se teď děje. Plán má několik etap, aproto byly vytvořen i jeho časový rámec. Za měřítko, které spojuje tento plán s časem na Zemi, byl zvolen platónský rok v délce trvání cca 25725 let a s počátkem při průchod jarního bodu v blízkosti hvězdy Spica v Panně. Každý platónský rok byl ještě rozdělen na 12 věků nazvaných Panna, Lev, Rak, Blíženci, Býk, Beran, Ryby, Vodnář, Kozoroh, Střelec, Štír a Váhy. A v tomto pořadí za sebou věky následují. Teď jsme tedy ve čtvrtém platónském roce. I ty mají svá jména:

Had (-91 000 p.K. až –65 000 p.K.)
Černý pták (-65 000 p.K. až –39 000 p.K.)
Medvěd (-39 000 p.K. až –13 000 p.K.)
Kůň (-13 000 p.K. až 13 000 p.K.)

V každém tom věku došlo k posunu lidského vědomí a k rozvoji manifestace božského do fyzikálního vesmíru. V roce Hada ještě nebyli lidé s energií Bytostí světla zcela v souladu a ještě se rodilo mnoho lidí bez duší, jejich těla prostě nebyla schopná je přijmout. Lidé i bez inkarnované energie Bytostí světla byli velmi vyspělí, žili ve společenstvích, ovládali množství technologií, jako je rozdělávání ohně nebo výroba kamenných nástrojů. A byli propojeni spirituální energií svého druhu tak jako všechny ostatní druhy na Zemi. Každý druh má vlastní energetickou matrici, ve které vzniká místo pro každého jedince. Ale veškeré tyto energie patří druhu a po smrti se vlévají zpět do druhové matrice. Zemské energie také tvoří obrovskou matrici, ve které se mohou druhy rozvíjet. Tak jako v matrici druhu nemůže existovat osamocený jedinec, nemůže v zemské matrici existovat osamocený druh. Tak jsme propojeni se vším živým na planetě. Evoluce lidského těla byla ovlivněna tak, aby bylo schopno přijmout ještě další spirituální energii. Ta do něho vstupuje v době těhotenství mezi třetím a devátým měsícem. Duše se inkarnuje. Po smrti těla se pak tato duše vrací do spirituálního světa, energie spojené s tělem odcházejí do matrice druhu. Stručně lze říct, že lidé mají dvě duše. Toto spojení někdy vyvolává problémy, ty dvě energie si na sebe musejí zvyknout, což hlavně v raných dobách bylo obtížné, dnes jsou schopné velmi solidně spolupracovat a rozvíjet nadání obou dvou. Je v zájmu duše starat se o tělo a je v zájmu těla dávat prostor duši. Proces objevování jak na to začal v roce Hada a právě teď vrcholí. Ve chvíli, kdy tato spolupráce je dokonalá, jsme schopní přijmout ještě další spirituální energii, jakoby třetí duši. Ochutnávku tohoto procesu dostávají osvícenci nebo duchovní mistři, naplno se projeví ve chvíli až otevřeme „Hvězdnou bránu.“

V platónském roce Černého ptáka už byly v symbioze duše a těla u většiny lidí a došlo k dramatickému posunu. Lidé si uvědomili, že jsou lidé a že se liší od ostatních tvorů. Během krátké doby došlo k bouřlivému rozvoji symbolické řeči. V době asi 70 000 let p.K. mohutně výbuchla sopka Loki na Filipínách a způsobila dramatickou změnu klimatu, nejlépe se jí dokázala přizpůsopbit právě populace lidí s nejrozvinutější řečí (Homo sapiens Quendi), která se nacházela v centrální Africe. V té době existovalo v Africe a na středním východě více lidských populací, ale tuto klimatickou katastrofu přežily jen dvě. H.s.Quendi na afrických savanách a H.s.Sana v pralesích, ostatní vymřeli. Populace Quendi se pak během velmi krátké doby rozšířila podél pobřeží Indického oceánu až do Austrálie, následně pak pronikla i do centrální Asie. Zde se „střetla“ s populacemi neandertálců a erektů, které byly od té doby v defensivě a během platónského roku Medvěda vymřely. Rok Černého ptáka byl rokem expanze, uvědomování si lidskosti a odlišností od ostatních.

Rok Medvěda znamenal definitivní potvrzení dominantního postavení lidí na Zemi. Od té doby už naprosto všichni lidé mají v sobě inkarnovanou duši, bez vyjímek, které byly do té doby povolovány. Tato změna má za následek to, že se objevuje mnohem víc agresivních jedinců, kteří narušují mezilidské vztahy, v roce Černého ptáka by do nich duše nevstoupila. Teď se musí naše společnost vyrovnat i s nimi. A zase, je to obrovský impuls k rozvoji lidské společnosti, jak jednat s těmito lidmi, jak jim pomoci tu energii zkrotit a přetavit na kreativitu. To se dařilo už v roce Medvěda, byla to první doba, kdy se objevilo umění.

Před dvaceti tisíci lety vrcholila doba ledová a hladina moře byla asi o 120 metrů níž než dnes. Na západě Eurásie se začala tvořit vyspělá kultura lovců ptáků, ti žili na pobřeží Atlantiku a byli živi z obrovských hejn, která zde hnízdila. V době asi před 15 000 lety (13 000 p.K.) na počátku platónského roku Koně vytvořili komunitu, která se začala bořlivě rozvíjet. Měli dostatek snadno dostupné potravy, čili měli hodně volného času a tak začali tvořit. Během tří tisíciletí se z jejich chatrčí staly kamenné paláce, z malých loďek rychlé plachetnice, které brázdily všechny oceány světa, a z lovců ptáků se stali Lidé moře, vysoce duchovně i technicky vyspělý národ, který rychle rozvíjel svůj potenciál. Využili toho, že na Zemi neměli žádné soupeře a veškerou energii směřovali do kreativity, neznali války ani násilí mezi sebou a své vztahy založili na maximální otevřenosti, přijímání a lásce.

Kolem roku 10 000 p.K. začal led masivně tát a hladina moře rychle stoupala, to velmi narušilo civilizaci Lidí moře, jejich města končila pod hladinou, moře jim rvalo z rukou vše, co vytvořili. Tomuto tlaku odolávali 1200 let a hledali způsob, jak uchránit to, co vytvořili. Tehdy naplno pochopili, že existuje realita mimo fyzikální vesmír, do které se mohou přesunout i s tím nejcenějším, co vytvořili, se svou láskou. Cesta vedla přes hluboké propojení mezi nimi, přes lásku, soucit, přijetí. Tehdy se jim poprvé podařilo na Zemi vytvořit „Hvězdnou bránu“. Je to průchod do tady a teď. Končil věk Lva, proto se jí říká také „Hvězdná brána Lva“, její druhý název je Pandořina skříňka…

Při otevřené „Hvězdné bráně“ se opět dramaticky zvyšuje schopnost vědomí tvořit. Brána fungovala asi 8 století, během kterých připravovali Lidé moře podmínky pro svůj návrat na Zemi. Jejich civilizace byla velmi závislá na moři, proto tvořili podmínky pro své přežití na pevnině, začali s domestikací rostlin i živočichů. Část svých vědomostí předali lovcům. Ve chvíli, kdy se zastavil vzestup hladiny (asi 8000 p.K.), zbylí Lidé moře prošli „Hvězdnou branou“ a tu uzavřeli.

Záměrem Lidí moře je vrátit se zpět na Zemi a znova otevřít „Hvězdnou bránu“. To, co vytvořili v průchodu, je jakýsi konglomerát spirituálních energií, jsou to energie Bytostí světla spojené takovým způsobem, který je možný jen při pobytu duší v lidských tělech a na Zemi. Tato energie je velmi tvořivá a silná, pokud je přítomna ve fyzikálním vesmíru, dokáže ovlivňovat i procesy ve hvězdách. Záměrem Bytostí světla (Lidí moře) je přenést tento konglomerát na Zemi, manifestovat ho prostřednictvím lidí a jeho pomocí regulovat zemskou biosféru tak, aby byla ještě příznivější pro rozvoj života. Ty energie mohou být časem tak silné, že dokážeme i ovlivnit Slunce a udržet jeho záření v takové síle, že příští doba ledová už nenastane. Bytosti světla dokáží ovlivňovat činnost Slunce i ze spirituálního světa a také to dělají, už teď je svítivost Slunce asi o 30% vyšší než by odpovídalo jeho velikosti. Toto pro život na Zemi nezbytné zvýšení (jinak by byla Země stále zamrzlá) ale způsobilo nestabilitu ve Slunečním jádru a nerovnoměrnosti v toku vodíku a helia při termonukleární reakci. Občas se stane, že výkon reaktoru poklesne, jindy zase vzroste. To se na Zemi projevuje jako doby ledové nebo meziledové. Posledních 300 let se Slunce nachází ve fázi vzrůstu výkonu a Země se tím pádem otepluje a mění se její klima. V několika tisíciletém horizontu ale jeho výkon dramaticky poklesne a vrátí se doba ledová.

Tyto výkyvy narušují evoluční práci, kterou dělají Bytosti světla, proto chtějí klima na Zemi stabilizovat a delší čas udržet v optimu. Kolísání výkonu Slunce je ovšem velmi rychlé a stabilní situace reaktoru se může náhle změnit. Způsoby, jakými Bytosti světla mohou Slunce ovlivňovat, jsou příliš pomalé a nedokážou udržet Sluneční aktivitu. Proto jsme tu my, lidé, a naše schopnost pracovat se hmotou a ovlivňovat fyzikální vesmír. Plánem je propojit schopnosti lidí a Bytostí světla tady na Zemi, takovým způsobem, že společně dokážeme vytvořit na planetě nejlepší podmínky pro život.

Prvním krokem je, že vytvoříme nejlepší podmínky pro svůj vlastní život, nás jako jednotlivců i nás jako civilizace. Jak takový život vypadá je ukryto v našich srdcích, když si každý z nás uvědomí jaký život si představuje podle svých nejkrásnějších představ. Je to život plný lásky, souznění a soucitu, projevuje se harmonickými vztahy a účinnou spoluprací. Už v této fázi mnozí vnímají, jak se bortí realita, kterou jsme si vytvořili, vnímáme, že čas neexistuje, prostor je iluze. Pak při opravdu hlubokém a láskyplném propojení skupiny lidí se otevírá mezi nimi široký prostor, kterým přichází na Zemi nový typ energie. Tomu se říká „Hvězdná brána“. Lidé propojení zkrze Bránu si tvoří život podle svých nejkrásnějších představ, padají iluzorní omezení, která jsme si dali a řídíme se pouze zákony života. Dokážeme kreativně proměňovat čas, prostor, hmotu i život, naše myšlenky se v zápětí materializují, tvoříme svět hojnosti, míru a bezpečí pro všechny tvory na Zemi. Toto je obrovská moc a síla, která se v nás skrývá, proto jí můžeme získat až ve chvíli, kdy si budeme plně vědomí svých činů i jejich následků pro veškerý život. Toto vědomí postupně získáváme tím, jak spolu sdílíme to, kým skutečně jsme, co chceme, jak se cítíme, když lidé kolem nás jednají tak, jak jednají, tak si uvědomujeme sami sebe i to, co děláme.

Ve „Hvězdné bráně“ je velká síla, přesto je potřeba propojenosti miliard lidí, aby bylo možno ovlivňovat biosféru nebo Slunce. Lidí moře bylo málo, 3 až 5 milionů, a neměli zdroje potravin, aby uživili tisíckrát tolik obyvatel, proto se rozhodli na čas ze Země odejít a umožnit civilizaci vytvořit podmínky pro život mnoha miliard lidí. Během těch desetitisíc let mohutně podporovali lidský rozvoj ze spirituálního světa, inspirovali vědce, umělce i filozofy. Společně jsme dokázali vybudovat hmotné podmínky pro život tolika lidí.

Stále zkoušíme, jestli již nastaly podmínky pro otevření „Hvězdné brány“, zkoušíme to vlastními životy. Proto se inkarnujeme. Jaké jsou ty podmínky? Velmi prosté. Tím, co ve svém životě děláme, odpovídáme na jednoduché otázky. Dokážeme se najít? Umožní nám to rozvoj dopravy či komunikace? Dokážeme si uvědomit, kdo jsme? Nezablokují naše uvědomění rodiče, škola, náboženské instituce, státní aparát? Dokážeme proniknout zkrze představy, které mají lidé kolem nás k tomu, co máme v sobě? Nebo nám to náš systém předsvědčení neumožní? A když už jsme spolu, jsme schopní a ochotní se propojit takovým hlubokým způsobem, že mezi námi vznikne „Hvězdná brána“? Dnes odpovídáme na tyhle otázky ANO, jsme zde, jsme si sami sebe vědomí, víme, co chceme a máme touhu se spojit a realizovat svou nejkrásnější představu o životě, o planetě lásky, míru a bezpečí, kde jsou nejlepší podmínky pro život, čisté vody, čistý vzduch i čisté vztahy.

Světlo a Lásku Matičce Zemi
 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode

TOPlist