Chci tvořit Novou Zemi

01.02.2011 14:34

Chci naplno tvořit Novou Zemi, chci se jejímu tvoření věnovat na 100% svého pracovního času, chci uplatnit maximálně všechny své talenty, schopnosti a vědomosti. Chci pracovat v týmu tvůrců Nové Země. Chci přijímat hojnost a bohatství, kterými mě lidé a vesmír v mé práci podporují. – Proto vyslovuji následující afirmaci: „Tvořím v týmové spolupráci Novou Zemi a věnuji se jejímu tvoření nejlépe jak dovedu, naplno uplatňuji své dary, inspiraci a lásku. Přijímám hojnost a bohatství.“

Nová Země je duchovní místo mezi námi, které vzniká tím, jak se propojujeme, jak sdílíme své životy a já chci spolutvořit prostory a časy, kde tohle místo existuje, chci předávat ostatním fungující způsoby, jak se mohou propojit mezi sebou, jak mohou tvořit funkční komunikaci a nové mezilidské vztahy.

Nová Země je spirituální stavba složená z našich energií, pocitů, záměrů, práce, elánu, nadšení a lásky a já chci být nápomocen v jejím stavění, chci pomáhat lidem v pochopení, jak jejich dílky skládačky pasují dohromady mezi sebou a jak z nich mohou vytvářet ve vzájemné spolupráci úžasné chrámy, zahrady nebo domovy.

Nová Země je způsob života a já chci být ostatním inspirací tím, že ho prožívám.

Svou roli ve tvoření Nové Země nazývám spirituální architekt, mou prací je tvořit vize, plány a projekty její výstavby, vymýšlet nové způsoby tvorby, nové objekty, které na Nové Zemi můžeme vytvářet, a také chci podporovat stavitele a zedníky v práci na realizaci těchto vizí, inspirovat se od nich, propojovat je mezi sebou a tvořit struktury Nové Země na tisíci různých úrovních, od individuálních, přes skupinové a týmové až po globální nebo všelidské.

Mým hlavní způsobem, jak svou práci dělám, je pokládání otázek druhým lidem a naslouchání jejich odpovědím. Ptám se v Kruhu srdce na dvě věci, jak se cítí právě teď a co chtějí ve svém životě dělat nebo kam míří. A vedu je k otevřeným a upřímným odpovědím tím, že i já otevřeně a upřímně sdílím, co cítím a co chci sám. Když tohle sdílení probíhá ve skupinách, dokážeme mezi sebou najít vazby, jak jsou naše záměry provázány, jak na sebe navazují a vzájemně se podporují. Mou prací je pomáhat druhým v hledání vzájemných propojení a z těchto propojení pak vznikají plány a projekty realizace. Díky naší prací podpořené tokem peněz se pak vize stávají žitou realitou. Pomáhám skupinám a týmům definovat toky energií, stavět kanály, kterými proudí tvořivé peníze od mecenášů, sítí propojených projektů, skrze jejich životy do toho, co chtějí vytvořit. Tyhle kanály jsou spirituálními komunikacemi Nové Země.

Chci také provázet lidi na jejich cestách na Novou Zemi v roli duchovního průvodce a tvořit Brány, kterými na ní mohou vstoupit. Brány jsou události, kterými lidé procházejí a uvědomují si, že Nová Země už existuje v jejich srdcích a vstupují na ní tak, že dělají to, co vyvěrá z jejich esence, že jsou těmi, kým skutečně jsou.

Mým místem na Nové Zemi je Zahrada, kam každý může přijít a spočinout, je to místo setkávání, sdílení životů, radosti, her a tvoření. Zde je každý přijat takový, jaký skutečně je.

Pro realizaci všech těchto záměrů tvoříme Projekt Nové Země, do kterého se může zapojit každý, kdo ve svém srdci objevil to, jak chce Novou Zemi spolutvořit.

Pro svou práci potřebuji nadšené spolupracovníky, budovy s kancelářemi, meditačními místnostmi a společenským zázemím, ve kterých můžou sídlit tvůrčí týmy a Kruhy srdce, auta, mobily a počítače pro komunikaci. Téhle práci chci věnovat 50 hodin týdně a tím mít dostatek času na odpočinek a rodinu a radost s přáteli na Nové Zemi.

Chci užívat hojnost a bohatství Nové Země, chci bydlet v krásném velkém bytě, jíst zdravé potraviny a sdílet všechny radosti života s těmi, které miluji.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

TOPlist