Doma u Boha – v Životě, který Nikdy Nekončí

03.02.2011 08:23

Účelem tohoto hovoru je, abyste si byli naprosto vědomí toho, co děláte. Přivedli jste sami sebe do tohoto rozhovoru, abyste si připomněli tohle: Svou realitu si vytváříte Vy svými vibracemi, svou energií, kterou vysíláte. 

MŮŽETE TEĎ ŘÍCT, ŽE JSTE TO VŠECHNO UŽ SLYŠELI – JENŽE PODLE TOHO NEJEDNÁTE. TO JE TEN DŮVOD, PROČ TO SOBĚ OPAKUJETE STÁLE ZNOVU A ZNOVU.



NDW: A jak by to „vypadalo“, kdybych tak jednal? Pokud bych tomu opravdu rozuměl a nepotřeboval bych se v tomhle rozhovoru pořád točit, znovu a znovu okolo toho, co si myslím, že „vím“, jak by to vypadalo?

Zaprvé, nikdy by sis už nepěstoval ve své mysli negativní myšlenky.

Zadruhé, pokud by se ti přeci do mysli negativní myšlenka vloudila, ihned bys ji vypudil. Vědomě bys začal přemýšlet o něčem jiném. Jednoduše bys na tu věc změnil názor.

Zatřetí, začali byste nejen chápat, Kým Skutečně Jste, ale také to ctít a demonstrovat to. To znamená, že byste se posunuli od toho, co Víte, k tomu, co Zažíváte. To je měřítkem vašeho pokroku.

Začtvrté, plně byste milovali sebe právě takové, jací jste.

Zapáté, plně byste milovali všechny ostatní právě takové, jací jsou.

Zašesté, plně byste milovali svůj život takový, jaký je.

Zasedmé, odpustili byste všem všechno.

Zaosmé, nikdy byste už vědomě neublížili jiné lidské bytosti – emočně či fyzicky. A ze všeho nejméně byste to dělali ve jménu Boha.

Zadeváté, nikdy byste už nelitovali smrti druhého, ani na chvilku. Můžete truchlit nad svou ztrátou, ale ne nad jejich smrtí.

Zadesáté, nikdy byste už nelitovali své vlastní smrti, ani na chvilku.

Zajedenácté, byli byste si vědomi toho, že všechno je vibrace. Všechno. A tak byste věnovali mnohem více pozornosti vibracím všeho, co jíte, všeho, co na sobě nosíte, všeho, na co se díváte, co čtete nebo posloucháte, a nejvíce toho, co myslíte, říkáte a děláte.

Zadvanácté, udělali byste cokoli, abyste vyladili vibraci své vlastní energie a životní energie, kterou vytváříte okolo sebe, pokud byste zjistili, že to není v souladu s nejvyšším věděním o tom, Kým Jste, a s nejkrásnější zkušeností toho, jakou si jen dovedete představit.
-----------------

Home with God: In a Life that Never Ends
Výňatek z poslední knihy Neala – „Doma u Boha – v Životě, který Nikdy Nekončí “ 
(zatím do češtiny nepřeloženo, pracovní název knihy)  

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

TOPlist