Dvanáct vláken genetického kódu

30.12.2008 00:00

 Kompletní lidský archetyp Adam Kadmon je kódován ve dvanáctivláknovém genetickém kódu. Propojením těchto vláken pak vzniká třinácté vlákno s dodatečnou genetickou informací. Tento archetyp byl naposledy plně aktivní v době Lidí moře, v současnosti jsou jeho projevy omezené a aktivní jsou jen dvě vlákna. Vzestup a transformace vědomí, kterými procházíme, reaktivují i další struktury a my můžeme pozorovat ve svých životech i vyšší projevy genetického kódu.

Tyto informace přicházejí na Zemi již nějaký čas, ale nejsou ještě přesně chápány. K omylům dochází tehdy, jestliže dvě vlákna světelného kódu jsou ztotožňována s dvojšroubovicí DNA či se předpokládá, že se objeví jakási trojšroubovice či dvanáctivláknová DNA. Je třeba si být vědomí, že světelný genetický kód archetypu Adam Kadmon není totožný s kodony DNA. V tomto pojetí nelze ztotožňovat DNA a světelný genofond.

Biologové sice objevili v buněčném jádru živých organismů dvojšroubovici deoxyribonukleové kyseliny (DNA) a rozluštili kód, podle kterého jsou vyráběny bílkoviny, ale objevili „pouhý“ nosič informací, které v sobě lidé mají. Je to teprve první fyzická úroveň genetického kódu, který je mnohem komplexnější a je vybaven mnoha dalšími mechanismy zachycení genetického kódu, které umožňují existenci jeho vyšších variant.

Každý člověk je nositelem jedinečného genetického souboru a veškerá DNA, kterou má, tvoří světelné vlákno genetického kódu. DNA je sice dvojitá, ale tvoří jen jediný světelný kód. Je rozdělena do 23 chromozomů, kterých máme dvě sady, od matky a od otce, a je replikována v miliardách miliard buněk. Tohle všechno jsou pouze opravné mechanismy, které udržují přesnost a stabilitu zachycené informace, přitom však umožňují i proměnu kódu. V celém tomto komplexu je ukryto vlákno světelného genetického kódu vyšší úrovně, je to jakási nadstavba všech biologických mechanizmů. A toto vlákno je komplementární s jinými vlákny.

Kde se ale skrývá to druhé v současnosti aktivní světelné vlákno? Je v našich partnerech a vztazích všech možných druhů a úrovní. Když se dva lidé potkají, aktivují se u nich informace ukryté v částech tzv. nekódující DNA, která tvoří asi 97% její délky. Světelná vlákna genetického kódu obou jedinců jakýmsi telepatickým způsobem spolupracují na vyšší úrovni a tvoří nebiologické struktury, ve kterých se poté pohybujeme. Zde jsou zakódovány informace pro takové jevy jako jsou pocity, myšlenky, vztahy, rodina, společnost, spolupráce, ale také násilí či války. Co konkrétně se projeví je závislé na emocích a záměrech, se kterými do vztahu lidé vstupují, jestli to je láska, radost či potřeba, nenávist atd. Vztahy založené na lásce pak tvoří stabilnější a trvanlivější struktury. Tato část světelného kódu již není biologicky aktivní a neprojevuje se tvorbou bílkovin, proto zatím zůstává vědou neodhalena.

Je také třeba správně chápat, co to znamená, že jsou aktivní dvě vlákna světelného genetického kódu. Každý člověk je nositelem jedinečného vlákna světelného kódu, v současnosti máme schopnost spojit se s druhým člověkem a naše dvě vlákna aktivovat, zatím není obecně rozšířená schopnost aktivovat současně tři vlákna, což znamená být v takovémto spojení se dvěma lidmi zároveň. A ještě je daleko k naplnění našeho potenciálu, propojit se takto až s jedenácti dalšími lidmi a aktivovat všech dvanáct světelných vláken. S každým připojeným světelným vláknem se aktivuje v propojených lidech další část kódu v DNA až je aktivních celých 100%. Světelný kód je zajímavý také tím, že když se sejde jakýchkoliv 12 lidí, vždy dokážou vytvořit kompletní archetyp Adam Kadmon. Jejich světelná vlákna na sebe navazují a spolupracují na mnoha úrovních.

Světelný genetický kód je jako kniha a kniha je i skvělým modelem, jak popsat různé úrovně vědomí zakomponavané v kódu. Mám v rukách papírovou knížku, je to fyzický předmět ve 3D realitě, zdá se tak prostá, přesto je v ní ukryto mnohem mnohem víc, než se zdá na první pohled. To samé platí o našich biologických tělech. Kniha je z papíru, který je pokryt barvami a nějakými znaky. Když se těmi symboly zabýváte, zjistíte, že je to kód a že v něm je ukryt význam a smysl, který můžete pochopit. Tak asi do takovéhle hloubky pochopení knihy života (lidského těla, genetického kódu) zatím dospěli biologové. Ale my můžeme vidět mnohem dál.

Ta kniha je o něčem a její čtení nás ovlivňuje a mění, dokonce kvůli ní měníme to, co děláme, co prožíváme, co cítíme. V té knize se píše o jiné realitě a jsme vyzýváni, abychom tuto realitu materializovali, proměnili svůj svět. To je jedna úroveň chápání knihy. Pak jsou tu další. Tu knihu někdo napsal, proč? Jaký měl důvod či záměr? Z čeho vycházel? Prožil to, o čem píše? Kde ten svět je? Pak tu knihu někdo vytiskl v milionech exemplářích a jeden se mi dostal do ruky. Takže Kniha není jedna jediná věc, je to obrovský komplex energií propojující lidi po celém světě, synchronizující jejich myšlenky a šířící určité znalosti, vědomosti nebo prožitky. A to, že se mi dostala do rukou je výsledkem existence obrovského podpůrného systému, který ze dřeva vyrábí papír, z pigmentů tiskařské barvy, ze železa tiskařské stroje, pak to všechno dává dohromady v knihu v tiskárně a tu pak různými distribučními kanály dopravuje až do mé knihovny. Tohle je jen jednoduchý model mnohem komplexnější reality světelného genetického kódu lidského archetypu Adam Kadmon, kde je také ukryt záměr, smysl, tvůrce i tvořené, je tam zakomponována nová realita.

V současnosti se učíme aktivovat třetí vlákno světelného kódu, díky němu vzniká lidské společenství nového typu založené na soucitu, vzájemné podpoře, přijetí a lásce. Schopnost být provázaný se dvěma lidmi nám umožňuje tvořit spolupracující řetězce nebo Kruhy, aktivací čtvrtého vlákna můžeme tvořit i vyšší struktury Nové Země. Zapojení dalších vláken vede ke vzniku jevů jako jsou Hvězdná Brána či Velký Portál ukrytých v nás lidech.

Stěží hledám slova, která by postihla monumentálnost toho,co mi bylo ukázáno, nedokážu teď popsat všechno, co vidím, nemám vhodná slova ani obrazy, je to tak mnohorozměrné a komplexní a provázané, že jen němě zírám. Naprosto nedokážu dohlédnout do všech konců a vnímat smysl toho všeho.

30.12.2008

HT komunita 2010

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode

TOPlist