Dvojpaprsek

01.02.2011 14:29

Channeling od Eikir, 27.12.2008

S každou ženou jednej tak, jakoby ona byla tvým dvojpaprskem. Ke každé své partnerce přistupuj jako k dvojpaprsku, miluj jí tak, jako by jím skutečně byla, i když je "jen"spřízněnou duší. Ke každému vztahu přistupuj s nejvyšším vědomím, ne s tím nejnižším a jednej podle toho nejlepšího, co v sobě máš nejen podle toho, co stačí. (možná to je karmický vztah, ale ty se můžeš rozhodnout jednat s tou ženou jako s dvojpaprskem)

Je to o tréninku, být v tom úžasném partnerství s dvojpaprskem chce mnoho sebezkoumání a odhalování a s tím nemusíš čekat, až se objeví ONA, můžeš na tom pracovat teď hned s ženami, které už jsou ve tvém životě přítomné. Se všemi kamarádkami, přítelkyněmi, známými, příbuznými nebo i s neznámými ženami v práci či na ulici jednej jako by byly tvým dvojpaprskem, dávej jim to, co chceš přijímat od svého dvojpaprsku, porozumění, soucit, přijetí, absolutní neposuzující lásku. Tím, co dáváš, ukazuješ vesmíru to, co v sobě máš a podle zákona přitažlivosti si to samé přitahuješ. Když v sobě vytvoříš prožitek Přítomnosti svého dvojpaprsku, přitahuješ ho k sobě.

Pokud budeš k hledání dvojpaprsku přistupovat tak, že jí u sebe nemáš, že ti chybí a že jí potřebuješ ke svému štěstí, nikdy jí nenajdeš a neuvidíš ani kdyby už byla u tebe v posteli. Dvojpaprsek k tobě nepřitahuje prázdnota v srdci, ale srdce plné lásky. Proto jí buď plný, přetýkej, rozdávej jí plnými hrstmi, sdílej jí. To je přesně to, co chce tvůj dvojpaprsek prožívat ve tvé náručí a ve tvé blízkosti. A naučit se tohle dávat můžeš i bez ní.

Partnerství s dvojpaprskem nepochází z tohoto světa, je to vztah z Nové Země. A tím, jak jeden druhého hledáte, také tu Novou Zemi společně tvoříte a dokonce jediné místo, kde spolu můžete být, je Nová Země založená na vědomí sounáležitosti lidstva, na vědomí propojenosti věcí, na celistvosti a jednotě, protože přesně takové je partnerství dvojpaprsků. A vaše partnerství funguje přesně tak, jako všechny ostatní vztahy na Nové Zemi.

Až jí potkáš, buď si vědom Čtyřech dohod, protože to je i její přirozený způsob komunikace. Do všech svých slov dávej lásku, místo svých domněnek se jí ptej na to, co prožívá a kam kráčí, pozoruj bez vztahovačnosti co dělá a co vychází z jejího srdce a z její podstaty a jdi do toho vztahu naplno. Pak se určitě trefíš.

Buď si vědom toho, že tak jako ty si přitahuješ jí, ONA si přitahuje tebe, nejsi na to sám, jste dva, jste propojeni, jste tým a pracujete na společném Velkém Díle vašeho vztahu a tvoření Nové Země . A vším, co děláš s láskou, s nadšením či radostí, jí dáváš signály, které jí ukazují cestu k tobě.

Tvé jméno je Plamen, Boré, vzpomínáš? Setkali jsme se v Atlantidě...
 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

TOPlist