Eikir o merkabě

28.07.2008 11:54

 

channeling 7.12.2007, tenhle channeling předcházel článkům "Stavění merkaby" a "Použití merkaby"

.

Drahá Eikir, mám na Tebe pár otázek. Co je to Merkaba?

Merkaba je cesta, drahý Ilumauire.

Cesta? Tak proč jí vidím jako dva rotující čtyřstěny?

Jsou různé druhy cest, tohle je cesta dovnitř.

Co je uvnitř? Kam dovnitř?

Je to cesta rozšíření vědomí, je to o uvědomění si toho, co je uvnitř. Až tou cestou projdeš, poznáš to.

Jaký je vztah mezi Modrou hvězdou a Merkabou?

Modrá hvězda je vajíčko, Merkaba je to, co se z něho vylíhne.

Eikir, popiš mi prosím ještě jednou Modrou hvězdu…

Ve chvíli, kdy se propojí dvanáct světelných kódů, změní se energetická matrice lidského druhu způsobem, který umožní lidem mít širší vědomí. Tato změna se osobně dotkne každého žijícího člověka na Zemi tím, že se mu nad hlavou objeví Modrá hvězda. Lidský druh a jeho kódy byly změněny. Ale ta změna se neprojeví v životě lidí okamžitě, ale jen vědomou aktivací. Svým záměrem si každý člověk může stáhnout tu Modrou hvězdu do svého života, ona projde jeho energetickým sytémem a transformuje ho. V tu chvíli je člověk připraven spustit Merkabu, která rozšíří jeho vědomí.

Můžu to udělat teď hned?

Můžeš udělat spoustu věcí, ale Merkaba je ještě neaktivní, zatím jí tvoříte. Důležité je si uvědomovat, že pod pojmem „člověk“ zde mluvíme o celém lidském druhu, o energetické matrici nebo o tom, čemu se říká Adam Kadmon, čili o lidském archetypu ve vyšších dimenzích. Jeho změna ještě neproběhla, ale právě na ní společně pracujeme.

Jakto že není aktivní?

Lidstvo má stále na výběr, stojíte na rozcestí na jedné cestě dochází k transformaci vědomí celého druhu, na druhé ne. Když se rozhodnete pro první cestu Merkaba se aktivuje.

To jako celé lidstvo se máme rozhodnout? Bude se hlasovat? Vždyť se nedokážeme shodnout na ničem…

Srandičky. V těchle záležitostech hlasování neplatí, tohle není demokracie. Funguje to tak, že když se dostatečný počet jednotlivých lidí rozhodne pro svou individuální změnu a realizují ji, změní se i matrice druhu. Tím dostatečným počtem jsou už zmiňovaná 2 až 3 % lidí.

To je dost nedemokratické…

Tohle je evoluce, ne politika. Tady prostě platí jiná pravidla

A co tedy těch 97 až 98 % lidí, kteří se nepřipojili?

Mají možnost se připojit

Co když se budou bránit násilím? fyzickým nebo psychickým? Politicky? Ze všeho se dá udělat politický problém…

To jim není nic platné, změna je nevratná. Už jejich děti budou jiný druh. Jsou prostě věci, které s politikou nemají nic společného a neexistují na ně politická řešení. Jako globální oteplování a nebo právě evoluce…

Mluvíš o dvou lidských druzích? Staří a noví? To zavání dokonce evoluční válkou.

Tohle všechno, co se děje, směřuje k míru. Celá akce je postavená tak, že lidstvo bude stále jeden živočišný druh. Je to všechno tak komplikované právě proto, že chceme udržet genetickou a biologickou jednotu lidstva. Proto ti, kteří po aktivaci Modré hvězdy jí nepřijmou do svého života, budou odpojeni od Adama Kadmona, od aktivního lidského archetypu

To zní hrozivě

Všichni ale budou mít stále možnost se k novému archetypu připojit, právě prostřednictvím Modré hvězdy. Pokud to neudělají, jejich starý energetický archetyp skončí s jejich smrtí. Všechny děti, které se ale budou rodit, už budou mít nový achetyp. Tím zkrátíme rizikovou dobu jen do konce života současných generací.

Merkaba? Modrá hvězda? Co z toho je Hvězdná brána?

Tohle všechno je Hvězdná brána. Merkabu můžeš také popsat jako prostředek na průchod Hvězdnou branou. Markaba je i samotná cesta a to samé lze říct i o Modré hvězdě. Vidím zmatek ve tvé mysli, který je způsobený tím, že se díváš na ty věci odděleně, ale on je to jeden kontinuální proces, kde není možné rozlišovat mezi cestou a dopravním prostředkem na ní.

Spousta lidí teď pracuje s Merkabou, pořád nemůžu pochopit, jakto že ještě není aktivní…

Teď jste v přípravné fázi, kdy pracujete se svými individuálními Merkabami a každý se svou energií

A tohle znamená, že je „neaktivní“

Ano, takovéto Merkaby nejsou druhově aktivní, jen individuálně-

K čemu pak slouží individuálně aktivní Merkaby?

Jejich cílem je aktivovat tu druhovou

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist