Expanze vědomí, nikoliv útěk ze Země

22.07.2011 08:26

Už v současnosti je realita kolem nás víc jak třídimenzionální, ale naše 3D vědomí vnímá jen její část, vše, co se stane v blízké budoucnosti, je to, že začneme vnímat i další dimenze naší reality - 4D a 5D. To není vůbec málo, protože to totálně změní náš pohled na svět i na život a povede to k vytvoření Nové Země. Ale stále jsme lidé inkarnovaní do fyzických těl a spjati se Zemí a naším úkolem je život na Zemi, takže fyzicky zde zůstáváme až do smrti.

To, co se během transformace "přesouvá" do dalších dimenzí, je vědomí. Místo slova "přesouvání" je snad výstižnější expanze nebo rozšiřování, protože vnímání nižších dimenzí nám zůstane zachováno. Tak jako teď s 3D vědomím stále vidíme 2D či 1D objekty, s 5D vědomím stále budeme vnímat 4D i 3D objekty.

Spousta lidí na základě různých channelingů věří, že se vybraná část lidstva přesune v kosmických lodích mimozemšťanů na nějakou jinou planetu v 5D a Země ve 3D bude zničena. A informace, že to tak nebude, berou jako jakési spiknutí temných sil proti lidstvu, které má zabránit lidskému vzestupu či transformaci. Nové informace ze Zdroje nám ale mají pomoci lépe pochopit události, které přicházejí, přesněji vnímat záměry, se kterými jsme na Zemi přišli a přijmout úkoly, před které nás to staví.

Jsme součástí velkého plánu evoluce na planetě Zemi a vzestupu lidstva, jsme nositeli tohoto plánu a máme ho ukrytý uvnitř sebe, je součástí našeho genetického kódu. Když žijeme svůj život podle hlasu svého srdce a nejkrásnějších představ, když děláme to, co maximálně milujeme a co nás nebetyčně baví, naplňujeme automaticky tenhle plán. Někteří lidé si myslí, že se tomuto plánu mohou vyhnout a utéct ze Země, dokonce věří, že jeho existence je zlovůlí, abychom nemohli vzestoupit, protože si vzestup představují jako emigraci ze Země. Ale evoluce lidského druhu není o tom, na jakou planetu můžeme či nemůžeme odejít. My lidé jsme prostě spjati se Zemí, jsme strážci života na ní, jsme se Zemí spojeni evolucí. Být tady je náš úkol i společný smysl života. Naše fyzická 3D těla se nikam nepřesunou, to je přání ega či výplod mysli některých lidí. Našim úkolem je udělat ze Země to nejlepší místo pro život, ne vzít kramle.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist