Kamil – Moebius – Boré – Ilumauir

01.02.2011 15:17

Jsem blíženec, takže mám ne dvě, ale tisíc tváří. Spousta lidí se zajímá, kdo je to Ilumauir a jaký je jeho vztah ke Kamilovi či jestli se Kamil neodvolává na nějakou vyšší autoritu, když to, co napíše, podepíše Ilumauir. Trochu se o tom rozepíšu.

Používám čtyři duchovní jména: Kamil, Moebius, Boré a Ilumauir. Jsou to má jména ve čtyřech světech emanace, ve čtyřech různých dimenzích či na čtyřech rozdílných úrovních vědomí. Jsou to energetické entity. Zpočátku jsem je vnímal dost odděleně, ale časem stále více zjišťuji, jak jsou provázané, jak na sebe navazují, jak spolupracují.

Kamil je mé jméno je fyzickém světě, v asijatickém světě jednání, v čase a prostoru, ve 3D. Je to jméno těla z masa a kostí, které potkáte, které píše tento text a které je mým domovem

Moebius je mé jméno v jecirotickém světě utváření, ve světě energií. Je to jméno světelného těla složeného z mnoha světelných úrovní, pocitů, emocí, myšlenek, přání, představ, vztahů, postojů, vizí, schopností, vlastností. Je to jméno mého ega.

Boré, Plamen, je mé jméno v beriatickém světě stvoření, ve světě smyslu a záměru. Je to jméno světelného krystalu vpleteného do sítí záměrů, vetkaného do světelné mřížky jednoty, zabudovaného do hierarchií a struktur páté dimenze. Je to jméno mého místa v Božím záměru.

Ilumauir, Ten který září, je mé jméno v acilutickém světě emanace, v jednotě vědomí na úrovni Metatron, projekce archetypu Adam Kadmon. Je to jméno jiskry, Zdroje světla, Pramene, Podstaty, Lásky či Života. Je to jméno Boha ve mně.

To všechno JÁ JSEM.

Vědomí, mé i vaše, prochází těmito čtyřmi světy či úrovněmi než se dostane od Boha k materializaci, od ideje ke skutku. Říká se tomu blesk emanace, ten vystřeluje z Boží podstaty a prochází skrze systém stvoření, přes svět záměrů, přes dimenzi tvořivých energií až do fyzického světa konání. Zde dojde k činu a směr blesku se otáčí a vrací se nazpět k Bohu a přináší vzhůru zkušenost a prožitek, které ho proměnily. Tak dochází k obohacení Zdroje a k jeho proměně a druhý paprsek již není stejný, jako ten první. Toto dělají lidé svým životem.

Propojujeme Boha s fyzickým světem a tím, jak blesk emanace prochází tam a zpět, projasňujeme cestu, děláme jí průchodnější a zřetelnější. Naše konání je stále více napojeno na božský záměr a boží záměr se stále silněji projevuje v tom, co děláme.

Teď sleduju blesky emanace, jak procházejí mým životem, jak vystřelují z mé podstaty a ovlivňují mé konání a jak to, co dělám, proměňuje tu podstatu i blesky emanace. Od chvíle, co si jsem tohoto vědomý, vnímám sloup světla procházející celým Životem. A pozoruju světlo, které vychází z každého z nás a jak společně tvoříme krajinu světla, kterou nazýváme Novou Zemi.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode

TOPlist