Kniha Proměn

15.08.2006 00:00

 

Ilumauir (čtěte Ilumér), což znamená Ten, který září, je duchovní Mistr a Bytost světla, která se inkarnovala na Zemi, aby nám pomohla najít cestu ke světlu. Je Průvodcem těch, co hledají, osvětluje jejich cesty a rozdává lásku.

Kniha Proměny je jeho pomocí nám. Už při jejím čtení se měníme spolu s tím, jak se mění v naší mysli on, Ilumauir. Ten pohyb překonává bariery, které nás dělí od světla a ve chvíli, kdy si to světlo uvědomíme, už nemůžeme zabloudit a naše cesta může vést k cíly.

 Přítomnost

V Přítomnosti Mistrů jsem Mistr
v přítomnosti žáků jsem žák
A V PŘÍTOMNOSTI AVATARŮ JSEM AVATAR

Slovo přítomnost použil Ilumauir ve třech významech.
Přítomnost žáků znamená, že žák nezapoměl přijít, že se dostavil do třídy a rozhodl se věnovat trochu pozornosti tomu, co mu kdo říká.
Přítomnost Mistrů znamená, že Mistr je bdělý a vědomý si Přítomného okamžiku, ne jako žáci, jejichž mysl je někde jinde, v minulosti nebo budoucnosti. Kvůli této Přítomnosti žáci Mistry hledají, protože v Přítomnosti Mistrů musí odložit své masky a převleky, odevzdat Mistrovi všechny své problémy a hříchy, nemohou se už schovávat, v Přítomnosti Mistrů je to marné, musí být sami sebou.
PŘÍTOMNOST AVATARŮ znamená, že…. slyšíš to šumění listů? vidíš ten strom? cítíš vůni jeho květů? jak chutnají jeho plody? jaká je kůra na dotek?… AVATAR JE PŘÍTOMEN
 

Jen kolik snesete

Mohu Vám dát jen tolik světla, kolik snesete, ani o kapičku navíc
Ale pokud snesete hodně, dám Vám hodně
A pokud snesete všechno, dám Vám všechno, ani o kapičku míň

Když Ilumauira potkáte, nezdá se nijak vyjímečný, je stejný jako Vy. Nemůžete vidět víc než kolik vaše oči dovolí, nemůžete slyšet víc než uši dokážou vnímat, nepochopíte víc, než kolik vám vaše mysl umožní přijmout. Ale když sundáte klapky z očí, přestanete poslouchat svůj hlas a začnete naslouchat tomu, co vám říkají ostatní a když vaše mysl bude čístá, uvidíte z Ilumauira víc. A když začnete přijímat světlo, které Vám dává, uvidíte z Ilumauira všechno.

O růži

Růže je kvetoucí kámen

Jsme propojeni jako dílky hologramu, v každém z nás je kousek všech ostatních. V každém kameni je růže a v každé růži je kámen. Nemůžeme zůstat odděleni.
 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

TOPlist