Konec magie v politice

31.05.2010 00:00

 Ta změna energií po volbách je fakt výrazná a okamžitá, změnila se celá atmosféra ve společnosti. Cítíte to taky? Je to podobné, jako když odešel mrak.

To dusno před volbami už bylo téměř nesnesitelné a tak jsem dost intenzivně pátral po zdroji těch nízkých vibrací, hlavně z toho důvodu co by se s tím dalo energeticky dělat. Zdroj té negativní energie jsem nakonec neobjevil, byl mnohem hlouběji než jen u pana Paroubka nebo v ČSSD, snad někde na východě. Ti, kteří se zabývají magií, rozpoznávají jeho magický původ. Prostě byli zde lidé, kteří se pokusili magickými prostředky získat moc nad touto zemí.

Když jsem si jejich počínání uvědomil, tak jsem po počátečním zděšení uvažoval, co se s tím dá dělat. Proti černé magii se vždy používala magie bílá, ale mnoho z nás z bolestných zkušeností ví, že to je vždy jen dočasné řešení, protože každá magická praktika se dá dodatečně použít obráceně. A zaměřením naší pozornosti na ten magický zdroj by v konečném důsledku došlo k jeho zesílení, proto jsem o tom vůbec nepsal. A mágové, kteří se zde angažovali, byli opravdu silní a velmi zdatní v práci ve sféře moci. Tudy cesta zkrátka nevedla. To byl jeden z důvodů, proč jsem po tom zdroji přestal pátrat a taky jsem si uvědomoval, že hledat jeho původu je ztráta času. Důležitější je funkčně pracovat s tou momentálně přítomnou energií. Nakonec mi bylo ze spirituálního světa povoleno použít jednu magickou formuli, imperativní rozkaz „Zastavuji toto tvoření“. A protože je koncem magie, můžu ho sdílet i s vámi.

Už delší dobu dostáváme informace, že na Nové Zemi magie nefunguje, ani černá ani bílá. Tohle zjištění byl základ strategie, se kterou jsme pracovali během toho předvolebního magického útoku. Rozšiřovali jsme tedy pole působnosti Nové Země, kde se všechna magická energie mění na čisté světlo. Základem magie je práce s tzv. Sférou moci, kde se různými prostředky budují mocenské vertikály či horizontály. Nová Země je vůči magii imunní proto, že na ní se s mocí pracuje jinak, nedochází tam k delegaci či koncentraci moci, ale každý člověk je posilován v tom, být mocný ve svém vlastním životě. Obracení pozornosti k sobě a posilování jednotlivců byl hlavní prvek obrany. Můžeme konstatovat, že se povedlo. Hlavní důsledek byl, že spousta voličů odhodila strach a znechucení, pomocí kterých se je mágové snažili manipulovat a volili s nadějí či optimismem.

Situace po volbách má ještě hodně daleko k ideálu, mnoho pochybností stále zůstává a některé skupiny, které se dnes řadí k vítězům, používali magii též, byť v menší míře než protistrana. Proto naše práce nekončí, ale přesvědčili jsme se, že naše strategie je úspěšná a naše schopnosti se rozšiřují. A také jsme objevili nové nemagické prostředky tvoření fungující na Nové Zemi a poprvé je masově použili - Ho´oponopono, Čtyři dohody, Tajemství, Emoční navigátor, to všechno jsou nástroje, které navrací moc nad životem každému, kdo je používá. A jejich používání se fakt masově šíří, proto manipulace mágů na nás mají stále menší vliv.

Prokletí je zlomeno, pominulo "zlé" kouzlo. Je to tím, jak mezi námi sílí vědomí Nové Země, jak se postupně propojujeme (i např. pomocí internetu), jak roste naše vědomí sounáležitosti, vědomí toho, že na to nejsme sami, že máme jeden druhého. Takhle tvoříme prostor, kde lži a manipulace nefungují. Změna, kterou právě prožíváme, není závěrečný krok, naopak, je to krok číslo jedna.

Mnoho lidí píše o jakémsi "novém světovém pořádku", kterého se na jednou stranu bojí a na druhou ho svou pozorností tvoří a přitahují. Je fakt, že na planetě jsou lidé, kteří se magickými prostředky snaží získat moc, ale mohou jí získat jedině tehdy, pokud jim jí my dobrovolně dáme. Nebuďte zklamaní, pokud nic takového nebude. Bytosti světla nic takového nepodporují, naším záměrem je Nová Země. Každý z nás je zdrojem moci a každý z nás je nositelem vize, začněme je sdílet a hledat, co máme společného a v průsečíku se rodí Nová Země.

 

Nová Země 2010

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist