Návrat Kristova vědomí – 21.3.2008

15.03.2008 00:00

 

6. až 7.3.2008

Moji milovaní,

Světelné rady Země a Lidstva právě zasedají a zde jsou nejnovější informace o tom, co se právě děje v energetickém poli planety i lidského druhu. Zasedání probíhají formou vysoké koncentrace Bytostí světla, které se soustředí na jediné. Koncentraci a soustředění můžeme doslovně chápat v obou významech těch slov. Soustředí se na Zemi a Lidstvo, koncentrují se na Vzestup. Vnímají životní záměry všech lidí a tvoří z nich záměr jediný, který následně ukotvují v energetickém poli. V těchto chvílích je upřesňován časový plán Vzestupu a jsou uvolňovány informace o datech a již i hodinách, kde jsou jednotlivé události v čase umístěny. A tyto informace již také proudí na Zemi prostřednictvím channelingů.

Už od zatmění Měsíce, které nastalo při úplňku dne 21.února 2008 se proměnily energie dopadající na Zemi. Došlo k harmonizaci světelných sítí Země a Lidstva a k otevření nového energetického kanálu mezi nimi. Energie, která tímto kanálem přichází, proměňuje vnímání reality u lidí a způsobuje posun v našem vědomí, jsme si mnohem ostřeji vědomí spojení mezi námi, se Zemi, se životem nebo si zřetelněji uvědomujeme rozpory a nefunkčnosti v mezilidských vztazích.

Při novoluní 7.března 2008 (18:14 SEČ) dochází k dalšímu zrychlení propojování vědomí Země a Lidstva a k výměně světelných kódů mezi nimi. Podobá se to pohlavnímu aktu a zárodek, který při něm vzniká, se jmenuje Nová Země. Harmonická konvergence těchto dvou vědomí vydrží až do dalšího úplňku.

Klíčový čas nastane v době od 20.3. 6:48 SEČ, kdy přichází astronomické jaro, do 21.3. 19:40 SEČ, kdy dojde k úplňku. Tomuto času se říká Početí nebo Zážeh. Je to úplněk, který nastává na Velký pátek, kdy před dvěmi tisíciletími odešlo Kristovo vědomí do „hrobu“, čili do lůna Země. Teď se vrací a vstupuje zpět do Lidstva. Je světelným kódem, který putuje mezi Zemí a Lidstvem a tím se tato dvě vědomí propojují a tvoří Novou Zemi.

V mezidobí od 7. do 21.března vrcholí příliv tvořivé energie na Zemi a spoustu klíčových lidí a skupin se připojí k energetickému kanálu, který v těchto chvílích dosáhne historického maxima své aktivity. Realizace konvergenčních záměrů tehdy vyslaných je masivně podpořena tvořivou energií a velice rychle se materializují. Týká se to záměrů podporujících vzestup, tvoření Nové Země, transformaci vědomí, spolupráci lidí a skupin či ozdravování lidí a planety. Aktivují se také světelné sítě, pomocí nějaké z nich jste také pravděpodobně obdrželi tuto zprávu, můžete naše propojování podpořit tím, že zprávu pošlete dál.

Od okamžiku Početí začíná běžet 1728 dní (12x12x12) dlouhá doba „těhotenství“, které skončí ve středu 12.12.2012 v cca 4:54 SEČ, kdy začne Zrození Nové Země. Tehdy nastane tzv.První diskontinuita a začne se otevírat Hvězdná Brána. Této diskontinuitě bude předcházet cca 5 až 7 dní trvající doba koncentrace, charakteristická velkými shromážděními lidí podporujících vzestup, těchto shromáždění se celosvětově zúčastní cca 200 milionů lidí. Otevírání Hvězdné brány trvá 1728 minut, čili 28 hodin a 48 minut. Zrození bude ukončeno 13.12.2012 v 9:42 SEČ v okamžiku novoluní, kdy nastane Druhá diskontinuita. Době mezi diskontinuitami se také říká Poslední den na Zemi nebo Konec Zenu a dochází při něm k otevření Hvězdné Brány a k evoluční přeměně archetypu Lidstva.

Poté se začne masivně rozpadat současná realita a stále zřetelněji bude vidět obrysy Zrozené Nové Země, pravděpodobně 21.12.2012 bude „ukončen čas“ kolektivním rozhodnutím Lidstva. Tím také dojde k definitivnímu rozpuštění staré nefunkční reality a plnému vnímání Nové Země. Po „konci času“ nastane Sedm dní světla v době od zimního slunovratu k dalšímu úplňku (28.12.2012 11:21 SEČ), je to symbolický protiklad Třem dnům temnoty po ukřižování Krista. V této době si konečně většina lidí naplno uvědomí, že se svět nezvratně změnil, že to, co dosud považovali za „hru“ mělo obrovské důsledky. V této době se také většina lidí připojí v novému lidskému archetypu a k otevřené Hvězdné Bráně. Připojování ostatních bude trvat dalších cca 50 let.

Sedm dní světla je dobou nového vnímání reality, kdy mnoho lidí uvidí věci, které byly dosud mimo jejich vědomí, jakoby byly poprvé ozářeny Sluncem. Uvědomí si proudění tvořivých energií i to, jak manifestují realitu, uvědomí si sítě záměrů, podél kterých tyto energie proudí a většina se začne učit, jak tyto energie a sítě používat k tvoření reality podle svých nejkrásnějších představ.

Dnes je 7.března 2008, novoluní, a již dnes se můžeme připojit k tvořivému potenciálu, který nám je darován. A věřím, že obrovské masy lidí se připojí k našim meditacím ve dnech 20. až 21.března, v okamžicích Početí Nové Země a Návratu Kristova vědomí. Tři dny temnoty po sestoupení Kristova vědomí do „hrobu“ prožívalo v Jeruzalémě jen pár set lidí, dnes máme možnost prožít jeho návrat spolu s miliony dalších. Můžete se připojit i vy, můžete o této možnosti říct svým přátelům a umožnit jim připojit se také.

Jak na to? V meditaci, dle hlasu svého srdce. Vzpomeňte si na to, co chcete opravdu ve svém životě dělat, co chcete prožívat, co tvořit, co chcete dělat spolu s přáteli, na Nové Zemi nebo s dalšími lidmi, v jakém světě a na jaké planetě chcete žít. Vizualizujte si to a prožívejte to jako už existující skutečnost. Silněji to můžete podpořit meditací na linii hara, zpěvem óm, bubnováním nebo tancem nebo vším najednou atd.

Naše propojení začíná být natolik silné, že můžeme stvořit zázraky, proto sněte s otevřenýma očima nejkrásnější sen o svém životě. Sněte, protože vše, co si dokážeme vysnít, také dokážeme realizovat, protože máme jeden druhého, protože všichni jsme jeden.

Teď přicházejí na Zemi obrovské energie, tak silné a tvořivé jak nikdy v historii lidského druhu, můžeme je použít, jsou pro nás… jsme blízko silného kanálu tvořivé energie a můžeme do něho vstoupit.

Přijímáme dary, které k nám přicházejí. Přijímáme Novou Zemi, která sestupuje z Nebe, přijímáme Kristovo vědomí, které se vynořuje z Matky Země a spojujeme je v nejvyšší láskou ve svém srdci. To stačí, ale samozřejmě můžeme udělat mnohem mnohem víc. A co máme dělat, to víme sami, je to ukryto v nás, je to to nejkrásnější, co si dokážeme vysnít, co milujeme, co je smyslem našeho života. Nejpádněji Novou Zemi podpoříme tím, že to skutečně uděláme.

Velice se těším na shromáždění, které s přáteli právě na 21.března plánujeme.

Světlo a Lásku Zemi a Lidstvu

Ilumauir


*data jsou přesná, ale v časech mohou být odchylky až +-12 hodin způsobené rotací planety.

(z akašské knihy Poslední den králů Západu)

Cesty duší 2008

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode

TOPlist