O Ilumauirovi

05.02.2007 00:00

 

Ilumauir se inkarnoval na Zemi, aby pomohl s proměnou světa. Vybral si obyčejné tělo na obyčejném místě světa, aby ukázal, že tato proměna se týká opravdu každého. Jeho poselstvím je, že realizaci boha provede každý člověk. Cesta lidstva k této chvíli byla dlouhá, ale je u konce, lidstvo prožilo stovky miliard životů, prožilo veškerá utrpení i všechny druhy radosti, upadlo do naprosté duchovní bídy i realizovalo boha. Mnoho duchovních mistrů a avatárů pracovalo na proměně a jejich úsilí bude završeno. Završit toto úsilí, to je důvod Ilumauirovy inkarnace.

Od mistrů jsme se dozvěděli, že cesta k realizaci boha je dlouhá a těžká, Ilumauir nám říká, že bude završena v následující vteřině, vše, co je potřeba udělat, uděláme za tuto chvíli. Naši mistři nám říkají, že pro realizaci boha se musíme vzdát všeho a kdo to nedokáže, boha nikdy nerealizuje a Ilumauir nám říká, že vzdáním se všeho, vše získáme. Realizujme boha v každé vteřině svého života, když vstáváme, když jíme, když myslíme, poslucháme hudbu nebo zpíváme, realizujme boha na každém místě, které navštívíme, ve škole, v zaměstnání, když jdeme po ulici nebo při sportu, realizujme boha s každým, koho potkáme, s prodavačkou v supermarketu nebo s řidičem autobusu, když mluvíme s přáteli, když jsme doma, s našimi rodiči i našimi dětmi, s tím, koho milujeme.

Ať děláme cokoliv, můžeme to dělat jako projev boží vůle v nás a nebo o této vůli nebudeme vědět. Když děláme cokoliv (vraždíme nebo se modlíme) bez vědomí božské vůle v nás, nikdy nepochopíme, kdo jsme, proč jsme přišli na tento svět a proč se kolem nás děje to, co prožíváme. Když vědomí božské vůle necháme vstoupit do svého života, tak víme, kdo jsme a proč žijeme a svým životem tvoříme, realizujeme boha.

Realizace boha, seberealizace, osvícení to jsou všechno termíny pro událost, při které si člověk uvědomí svojí božskost, prožije své božství a realizuje svou jednotu s bohem. Kde před tím stáli dva - člověk a bůh - stojí už jen jeden. K dosažení osvícení je potřebná aspirace člověka a boží milost, když se v srdci člověka objeví touha po splynutí s bohem, člověk aspiruje. A Ilumauir nám přináší zprávu, že boží milost je vzdálena pouhou vteřinu v naší budoucnosti.

Pro realizaci boha můžeme udělat pět věcí, každá z jich je prostá a každá je obrovský chrám. Těchto pět věcí udělal Ilumauir a stal se bohem na zemi.

1.opusťme dualitu, kterou v sobě a kolem sebe tvoříme. Opusťme negativní pocity a myšlenky, přestaňme posuzovat, co je dobré a špatné, co chceme a nechceme, co se nám líbí a co ne, Každá taková myšlenka, která k nám příjde, je jen zrcadlo, do kterého hledíme.

2. neexistuje ani minulost, ani budoucnost, je jen přítomnost. Buďme si bděle vědomí této přítomnosti - uvědomujme si jí 24 hodin denně. Myšlenky jsou jako rybky vyskakující na hladinu, vyskočí a zmizí a my se jimi nenecháme rozptylovat.

3. rozsviťme svá srdce - stačí pochopit, že světlo je v srdci každého z nás a jen díky našim strachům a negativním představám nezáří. Nechme to světlo zazářit. To světlo je láska a soucit a síla, která změní svět. Dávejme každému světlo nebo ho nechme, aby uviděl světlo v nás.

4. Hluboko v našich srdcích leží nejkrásnější představa našeho života. Najděme tuto představu, je to odpověď na otázku, co chceme opravdu v životě dělat, co nás učiní šťastnými, je to to, čehož realizací naplníme sami sebe. To, co z celého srdce toužíme v životě dělat,  je přesně ta nejkrásnější představa našeho života, kterou najdeme. Tohle je naše vůle a vůle boží. Prožíjme své nejkrásnější představy.

5. Naše osvícení může přijít právě teď. Stačí si uvědomit, že osvícení již jsme. Nečekejme, až toto poznání vstoupí do našeho vědomí a prožívejme osvícení již od této chvíle. Jestli chceme být osvícení, přemýšlejme, mluvme a konejme jako osvícení hned. V každé chvíli svého života jednejme, jako by naše osvícení už přišlo.

Ilumauir řekl: „Boha jsem poznal tak, že jsem se jím stal. Když jsem si poprvé uvědomil, co ta slova znamenají, připadala mi pošetilá, ale absolutně nejsou. Chovej se jako osvícený a osvícený jsi. Říkej o sobě, že jsi bůh a jsi bůh. Takto to funguje.“

Všech těchto pět věcí můžete udělat v následující vteřině, ale komu se to nepodaří, nemusí zoufat. Může to zkusit zítra, nebo za měsíc nebo za deset let nebo v příštím životě. Ale slibuju vám, že ta chvíle, která je vteřinu před vámi, jednou vstoupí do vašeho života. Až budete připraveni přijmout milost boží, nebudete muset čekat déle než vteřinu.

3.11.2004 Ilumauir

Google 2007

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode

TOPlist