O klíčnících

31.10.2007 00:00

Klíčníci jsou ti, co otevírají Hvězdnou bránu. K jejímu otevření je potřeba propojení dvanácti klíčníků v „meziprostoru“ před Bránou.

Se záměrem být klíčníkem je v současnosti inkarnováno několik tisíc lidí a k otevření Brány dojde spojením jakýchkoliv dvanácti z nich. Každý z klíčníků má v sobě část „světelného“ kódu nutného k otevření Brány.

Je mi docela záhadou, jak ten kód vypadá, protože každý z klíčníků má naprosto jedinečný kód, přesto vždy jakýchkoliv dvanáct, má kód celý. Jakýchkoliv jedenáct nikdy celý kód nesloží. Je to prý podobné jako když se skládá kruh ze dvanácti segmentů. Pak každý klíčník má v sobě jednu dvanáctinu oblouku, dvanáct jich vytvoří kruh celý. Tím Kruhem je pak Hvězdná brána.

Kdo z těch několika tisíc potenciálních klíčníků ale opravdu Bránu otevře? Může to být prakticky kdokoliv, přišlo jich tolik navíc, aby měl každý opravdu svobodnou vůli se toho úkolu zhostit nebo ho odmítnout a přitom se vždy našlo dvanáct ochotných. Pravděpodobně není nutná jejich přítomnost na jednom místě a v jeden čas, sejdou se až před Bránou. Jejich propojení může probíhat i na dálku, každý může být tam, kde je a pracovat na připojení doma. A přesto žádný z klíčníků nemůže dojít před Bránu sám, ale jen zkrze propojení s dalšími lidmi.

Dostávám vhledy, jak celá akce probíhá. Po celé Zemi se ti,co chtějí pracovat na otevření Hvězdné brány scházejí v menších skupinách, jsou mezi nimi jak klíčníci, tak ti, co jim pomáhají. Těchto skupin mohou být stovky a mohou mít prakticky libovolný počet členů tak od tří do dvaceti. Propojují se podle modelu Kruhu srdce.

Pravděpodobně bude funkční, když se časem ti, co chtějí intenzivně pracovat na otevření Hvězdné brány sdruží do speciálních skupin, které cílevědomě začnou prozkoumávat jevy na hranici reality. Tehdy je možné tvořit „bezpečný prostor“ nebo „kotvu“, které mohou využít průzkumníci. V těchto skupinách mohou pracovat i stovky lidí, a ve chvíli, kdy se dvanáct z nich sejde před Branou, mohou jí otevřít a vytvořit průchod, následně se můžou připojit ostatní, jak klíčníci, tak kdokoliv jiný.

Co to znamená „sejít se před branou“? Je to hluboký vnitřní proces pronikání do své podstaty, do toho, kým jsme. Ta cesta vede zkrze absolutní neposuzující lásku, sebepřijetí, soucit, zkrze propojení záměrů a energií s druhými lidmi a zkrze prožitek nejkrásnější představy o životě. Tehdy vnímáme, že čas i prostor jsou iluzí, které se rozplývají před naším vědomím, tehdy se manifestují naše záměry a my jsme tvůrci. Ve chvíli, kdy padnou tyto bariery, stojíme před Branou, v tu chvíli si můžeme uvědomit, že tam nejsme sami, když si nás tuto skutečnost uvědomí dvanáct najednou, tak jsme se sešli a pokud nás dvanáct má za nejkrásnější představu o životě otevření Hvězdné brány, v tu chvíli jí vytvoříme.

Jak probíhá otevření Brány? Těch dvanáct, kteří „přišli“, se propojí do kruhu a mezi nimi vznikne nový široký prostor nebo zmizí ten současný. Do okrajů průchodu vloží své kódy a tím ho stabilizují, pak je důležitý okamžik prvního průchodu. Ten provede třináctý klíčník. S tímto posláním přišlo na Zemi několik set lidí a pracují společně s klíčníky, chvíle jednoho z nich přichází v okamžiku, kdy dvanáct klíčníků vkládá své kódy do okrajů Brány, v tu chvíli je nutná přítomnost třináctého klíčníka, který Bránu otevře a jako první projde na druhou stranu.

Jak klíčníci poznají, že jsou opravdu klíčníky? Je to o hluboké touze v jejich srdcích, jestli otevření hvězdné brány opravdu vnímají jako to, proč jsou tady.

Co se stane pak? Třináct klíčníků, kteří Bránu otevřeli, jako první obrží ten Dar, který má naše generace přinést Zemi, když se vrátí, mohou ho dávat dál. Dvanáct kódů, kterými Bránu vytvořili je minimum, k vybudování opravdu silné brány je potřeba připojit k ní další miliony a miliardy kódů dalších lidí. Od této chvíle to bude možné, každý člověk na Zemi může k Bráně přijít a vložit do ní svůj jedinečný světelný kód a spojit se s ní, propojit se s druhými lidmi zkrze Bránu, uvést do souladu svůj život s nejvyššími záměry celého vesmíru. Cesta každého opět vede před lásku, sebepřijetí, soucit, sounáležitost s lidmi a prožitek nejkrásnější představy. V tu chvíli také každý příchozí obdrží Dar, pro každého je individuální a je manifestací jeho nejhlubší spirituální touhy a je to to, co přinese z Brany sem na Zemi. Zkrze každého takového navrátilce se pak na Zem dostává tvořivá energie Brány.



 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

TOPlist