Peníze na Nové Zemi

20.01.2010 00:00

 Nová Země je tvořena. V 5D je sice potenciál její existence už přítomen, ale zhmotní se až životem ve 3D fyzikální realitě. Dokud takový potenciál není prožit, je prostě jen snem nebo vizí. Zhmotňování a tvoření takových věcí ve 3D jako je Nová Země děláme my lidé svou aktivitou, činností či prací a probíhá tak, že necháváme svými životy protékat proud energie. Každá energie má mimo jiné následující vlastnosti 1. kudy proudí, tudy tvoří, 2. čím rychleji a svobodněji proudí, tím rychlejší je proces tvoření a 3. téhle energie je nekonečné množství.

Inkarnovali jsme se na Zemi v téhle době proto, že chceme tyhle vlastnosti energie naplno využít a uvolnit její tvořivý potenciál, pak je jako vlna. A když se nám to daří, tak se projevuje čtvrtá vlastnost té energie, tvoří Novou Zemi nebo věci s ní související a podporující její vznik a fungování. Tahle energie je totiž inteligentní nebo vědomá a je v ní zakomponován určitý model, struktura nebo systém, podle kterého funguje s maximální efektivitou a tvořivou silou. A projevují se v ní i další vlastnosti, jako třeba to, že podporuje život každého, kdo podporuje jí, že to, co tvoří, je v souladu se záměry každého jejího podporovatele, ale i se záměrem všech jako celku. A soulad s ní se šíří téměř samovolně, být v harmonii s touhle energií je totiž mnohem snadnější a radostnější než být proti ní v opozici nebo se jí snažit zmanipulovat jen ke svému prospěchu.

Tahle tvořivá energie, která koluje mezi námi, nabývá na Zemi mnoha podob, je ve všech našich vztazích s lidmi, s věcmi, s přírodou i se samotnou Zemí, my jsme jejími zdroji i příjemci a jejím prvotním projevem ve 3D je Život samotný. Ale my lidé jsme velice tvořiví a tak jsme vymysleli systém sdílení téhle energie skrze 4D entitu, které říkáme peníze. Peníze ve skutečnosti nejsou ty papírky nebo kovová kolečka, která nosíme po kapsách, nejsou to dokonce ani ta čísla, která k našim jménům evidují v bankách, peníze jsou energie. Jsou tou samou energií, o které píšu výše a mají přesně stejné vlastnosti jako ona: kudy proudí, tudy tvoří, čím rychleji a svobodněji proudí, tím rychlejší je proces tvoření a je jich nekonečné množství, i v nich je zakomponován určitý model či systém, podle kterého fungují s maximální tvořivou silou a hlavně, když v takovém systému jsou, tvoří Novou Zemi.

V současnosti žijeme ale ve dvou světech zároveň, jednou nohou ještě v tom starém světě, kde je hlavním motivem jednání strach o život a boj o přežití, a druhou nohou už v tom novém, kde jsou motivem láska a spolupráce na rozkvětu. V plně funkčním novém světě peníze potřeba nebudou, ale v současnosti je můžeme využít k jeho vytvoření. Pak přijde chvíle, kdy zmizí, ale nebude to tím, že jich bude stále méně a méně, naopak, bude jich nekonečně, každý člověk bude bilionář. To je stav, do kterého směřuje systém, který je zakomponován v samotných penězích. Ve starém světě žijeme v iluzi, že peněz je nedostatek, že je mají jenom někteří a že se musíme velmi snažit a dělat práci, která nás nebaví, abychom nějaké dostali a pak mohli dělat to, co nás baví. Peníze na Nové Zemi fungují jinak, umožňují sdílet hojnost a podporují tvoření radosti a v radosti a je jich nekonečně, protože podporují tvořivou práci, kterou milujeme a díky které vzniká bohatství.

Idea, že by peníze mohly fungovat jinak, už je na Zemi delší dobu, ale dosud bylo těžké přejít z jednoho systému do druhého bez násilné revoluce. Aby to fungovalo ve 3D bylo nutno kompletně odstranit jeden systém a pak na zelené louce vytvořit nový. To se samozřejmě nikdy nepovedlo, a výsledkem byl ještě horší systém, než ten původní. Teď na začátku 21.století se ale situace začíná měnit, vznikl zde totiž paralelní prostor, kde můžeme nový systém rozjet i bez nutnosti ten starý okamžitě zdemolovat. Je to internet. Tam venku můžeme stále žít své všední 3D životy, chodit do práce, nakupovat, platit daně státu, ale ve virtuálním prostoru můžeme žít druhý život, kde se s penězi pracuje jinak, ponovu, bez státu a bez daní. A teprve ve chvíli, kdy si budeme jistí, že nový systém je dostatečně silný a výkonný, opustíme ten starý. A dokonce to nemusíme udělat ani všichni najednou, ale postupně, a bez nutnosti emigrace na druhý konec světa. Ten starý systém se pak zhroutí sám od sebe ve chvíli, kdy už v něm nikdo nezůstane.

Už delší dobu mám v sobě vizi toho systému, zkouším ho, píšu o něm, naslouchám, co se o něm dozvěděli jiní, hledám pravidla, podle kterých funguje, hledám úskalí, na kterých ztroskotává. Je to metodou pokus omyl, něco funguje, něco ne a postupně se mi v srdci tvoří stále komplexnější představa ekonomického systému Nové Země, kde peníze mohou proudit závratnou rychlostí a tvořit naším prostřednictvím úžasné věci. Hledám odpovědi na otázky, jak dostat již existující peníze do tohohle systému, jak je v něm udržet, jak je udržovat v neustálém pohybu dáváním a přijímáním atd. Tahle práce hledače je časově i finančně náročná, ale dělám jí s nadšením, protože mi dává smysl a je vyjádřením toho, proč jsem přišel na Zemi a co zde chci dělat a tvořit. Miluju to.

V těchto měsících jsem se dostal na hranici toho, kam lze v tomhle procesu dojít v amatérských podmínkách, kdy to hledání probíhá ve volném čase, o víkendech, kdy náš tým hledajících je rozptýlen po celé republice. Teď mám vizi týmu, který soustředěnou a intenzivní prací ten systém dotváří a uvádí do života na mnoha úrovních. Ten systém jsou nové vztahy mezi lidmi, jiný model naší spolupráce, odlišný přístup ke světu a společnosti. Fyzickým rozhraním v 3D světě by pak mohl být internetový portál, který by tento tým tvořil a který by umožňoval týmovou spolupráci a efektivní sdílení mezi miliony lidí a kde by také fungoval nový peněžní systém. A další činností toho týmu by byla setkávání s lidmi, jejich seznamování s Novou Zemí i s možnostmi, jak se k ní připojit.

 

HT komunita 2010

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode

TOPlist