Převibrování z 3D do 5D

01.02.2011 17:40

 Taky mám určité channelingové vhledy do toho, co se bude dít při "převibrování" ze 3D do 5D. 

Je mi zdůrazňováno, že Nová Země a Země jsou tou samou planetou ve Sluneční soustavě a že žádný přenos těl na nějakou jinou planetu u jiné hvězdy není v plánu. To, co se stane, je rozšíření vědomí lidského druhu. A opět zdůrazněno LIDSKÉHO DRUHU, čili není to individuální záležitost nás jako jedinců. To, co teď děláme a tvoříme, je rozšiřování vědomí ve dvou směrech, každý z nás individuálně vnímá víc a je nás stále víc s tímhle širším vědomí. Pak přijde chvíle, kdy dosáhneme jakési kritické hodnoty a lidský archetyp Adam Kadmon přejde na rozšířenější verzi. Nejdříve ovšem bude nám všem odpojen starý archetyp.Tím projdou všichni lidé žijící v tu chvíli na planetě, ale ne každý si toho bude vědom. Odpojení od archetypu lidského druhu ovšem neznamená individuální smrt, je to ale vyřazení z lidského druhu a takoví lidé už nepředají dále svým dětem starý archetyp, ty se budou rodit už podle nového archetypu s rozšířeným vědomí. Poté, co bude zaveden nový archetyp Adam Kadmon, každý žijící člověk se k němu může připojit a být tak znova připočítán k lidstvu. Přijetí tohoto nového archetypu je ovšem záležitost vědomého rozhodnutí.

Lidé, kteří se narodili podle starého archetypu a nepřijali nový, zemřou dle svého původního inkarnačního plánu. Lidé, kteří nový archetyp přijmou nebo se už podle něho narodí, dále žijí bez karmy na Nové Zemi, která vzniká mezi nimi. Od dne D už se nenarodí žádné dítě podle starého archetypu ani rodičům, kteří nový archetyp nepřijali. Několik desítek let budou na planetě Zemi žít prakticky dva lidské druhy, ten podle starého archetypu ale prakticky sterilní a odsouzený k vymření.

Ne všichni lidé, kteří žijí v tuto chvíli, mají v sobě kódy pro přístup k novému archetypu, ale v den D, již na planetě budou jen ti, kteří na Novou Zemi mohou vstoupit, těch je řádově 6 až 7 miliard. 99% dětí, které se teď rodí, už ty kódy má. Lidé bez kódů právě teď umírají, jsou zabíjeni ve válkách, přírodními katastrofami, nehodami, nemocemi, to slibované "vybíjení" už dávno probíhá.

Ale už také probíhá skládání kódu Nové Země, ta je jako mozaika, ve které má každý z nás své místo, do kterého přesně zapadá celý náš život. Tímhle skládím tvoříme energetickou strukturu, která obaluje Zemi jako planetu a dodává ji další rozměry. To "převibrování" do 5D nebo rozšíření vědomí znamená, že si jsme těch dodatečných struktur a dimenzí ve svém životě vědomí.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist