Probuzení k Jednotě

20.06.2008 00:00

 

Jako součást naší iniciativy „Probuzení k jednotě" jsme začali (Siv Tapper, koordinátor švédského Humanity´s Teamu a John David Kirby, britský koordinátor) psát příručku o tom, jak pomoci šířit naše poselství. Je určena pro ty, kteří jsou otevřeni našim myšlenkám a chtějí se dozvědět více o tom, co znamená žít v jednotě. Naším cílem je vysvětlit, jak perspektiva jednoty může změnit všechny oblasti našich životů včetně atmosféry v rodině, mezi přáteli, v práci atd. Během práce na příručce jsme si uvědomili, že potřebujeme váš názor. Proto jsme vytvořili dotazník, jehož zodpovězení by nám velice pomohlo. Doufáme, že o tomto dotazníku řeknete i ostatním týmákům ve vašem okolí.

Dotazník jsme vytvořili, abychom zjistili, co přesně pro vás znamená jednota a jak ji zakoušíte. Prosím věnujte nám pár minut a napište své myšlenky do emailu, který potom do 20.6. pošlete na mojam@centrum.cz. Všechny vaše názory si ponecháme a pokud je nepoužijeme v této příručce, použijeme je určitě v nějakém podobném projektu. (Pozn. překladatelky – já vaše názory posléze přeložím a pošlu na autory této iniciativy). Čím více odpovědí dostaneme, tím lépe!

Siv i já opravdu věříme v možnost rozšířit naše poselství – poselství naší jednoty právě tímto způsobem. Úspěch této iniciativy záleží na odpovědích, které od vás dostaneme. Stejně tak budeme vděční za všechny další nápady, které máte pro naši knihu. Děkujeme za váš čas a za to, že jste „změnou, kterou si přejete vidět!"

 

S láskou,

John David Kirby & Siv Tapper

 

Otázky:

  1. Jaká událost či okamžik způsobily, že jste začali věřit v Jednotu?
  2. Jaké aspekty naší Jednoty jsou pro vás nejdůležitější a proč?
  3. Dle vašeho názoru, co by bylo tou největší změnou, která by se na světě odehrála, kdyby lidstvo věřilo ve svou Jednotu?
  4. Co by vám pomohlo zakoušet Jednotu v každodenním životě?
  5. Jakou roli dle vás hraje Humanity´s Team v přinášení Jednoty do tohoto světa?
  6. Představte si, že vám zlatá rybka může splnit tři přání – jaká přání pro tento svět byste zvolili?
  7. Jednota je princip, který mnoho lidí považuje za nesrozumitelný. Dle vašeho názoru, jak nejsnáze a nejsrozumitelněji můžeme toto poselství šířit?
     
    Cesty duší 2008

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist