Toto není Nová země

22.01.2011 00:36

Na stránce stránce můžete najít spoustu informací o Nové Zemi, ale samotnou Novou Zemi zde nenajdete. Ta je tam venku, mimo svět počítačů, je před monitorem, před kterým sedíte. Nová Země je totiž ve Vás.

Tahle stránka je internetová kniha o Nové Zemi, kde se můžete dozvětět, co to Nová Země je, kde ve Vás je, jak jí můžete najít, jak se tvoří, jak funguje, kam jeji tvoření vede atd. Jsou zde i praktické návody, jak ji můžete začít tvořit ve svém životě třeba teď hned.  Tahle webová stránka není komunita, ačkoliv Nová Země komunitou je, ale ta musí fungovat tam venku mezi námi. Není to ani chat, diskusní fórum, blog nebo zpravodajský server, na to jsou jiné stránky (např. social networks na ningu). A také zde nepíšeme o tvůrcích Nové Země nebo o tom, jak jí skutečně tvoříme, o tom je třeba plus.humanitysteam.cz.

Tato kniha je autorské umělecké dílo, kde využíváme toho, že v elektronické podobě může být stále aktualizovaná, doplňovaná a rozšiřovaná, není statická jako papírové knihy. Oproti papírovým knihám má i tu výhodu, že jí můžete číst mnoha různými způsoby, existuje mnoho cest, jak jí přečíst, a má podobu příručky nebo manuálu, kde se můžete rovnou zaměřit na to, co Vás zajímá a pak v případě zájmu si číst i další části, kde se o Nové Zemi píše z jiného úhlu. Je zde také několik úrovní složitosti popisu Nové Země, od "pohádek" pro děti, přes ilustrující příběhy a vysvětlující popisy, až po channelingové informace o energiích, spirituálních strukturách, hierarchii, Řádu či Zdroji, které Novou Zemi tvoří. 

Zdroje informací zde shromážděných jsou různé, i my jsme byli inspirování moudrými a osvícenými lidmi, spirituálními mistry a učiteli, filozofy a spisovateli, ale vnímáme i své vlastní napojení na Zdroj a proto přinášíme i své vlastní zkušenosti a originální informace. Mnoho informací prošlo našimi životy, odzkoušeli jsme je na vlastní kůži a odžili si je, ale je zde  ještě mnohé, co na odžití čeká, ale to už je naše společná cesta.

Vítáme Vás mezi spolutvůrce Nové Země, už jen tím, že čtete tuto knihu, se připojujete k jejím Tvůrcům, už v tuto chvíli se ve Vás spouští proces, který tvoří Novou Zemi, už pouhým uvědoměním si, že nějaká Nová Země existuje, na ní vstupujete. Vítejte Doma.

Tato kniha není dokončená, je stále v rozpracovaném stavu, protože inspirace k tvoření Nové Země je nekonečná a je v ní místo pro vhledy každého z Vás. Tato kniha má jistou koncepci a dívá se na Novou Zemi určitým způsbem, pokud s Vámi souzní, můžete se stát aktivnímí spoluautory. Ovšem můžete mít na Novou Zemi jiný pohled, pak se těšíme na Vaší vlastní knihu, která bude jistě inspirující. Víme, že jedna kniha nemůže obsáhnout tak obrovské dílo jako je Nová Země, na to jsou potřeba celé knihovny.

26.7.2008   Ilumauir

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode

TOPlist