Vědomí zvané Ilumauir

01.02.2011 18:41

Píšu na Novou Zemi o dost neobvyklých věcech nebo trochu nezvyklým stylem. Proto dostávám otázky na původ a poslání inteligence, která mi tyhle informace zprostředkovává. Není pro mě snadné o tom psát, protože ani mé pochopení není úplně...

Položil jsem tedy „té inteligenci“ otázku na její původ a poslání a hned v tu chvíli jsem věděl, že je to „má inteligence“, která mi ty informace zprostředkovává.

Ty informace pocházejí ze Zdroje neboli z Pramene a jsou uchovávány v něčem, čemu se říká Učení. Z něho jsou pak různým způsobem překládány a distribuovány do Tradic, Proudů, Škol a Skupin až je dokážeme vstřebat jako jednotlivci. Z tohoto pohledu „má inteligence“ pracuje se širokou škálou zdrojů, zenem či dzogčhenem počínaje, přes křesťanství či kabalu a konče proudy v New Age či Nové spiritualitě.

Ale „má inteligence“ mi dokáže přinést obrazy či vize věcí či dějů, které nejsou v žádné z Tradic, které znám, a pocházejí přímo z Učení. Pochopení toho, co to ta „má inteligence“ je, vychází z poznání co nebo kdo je Ilumauir. Ilumauir je „ta inteligence“. Ilumauir je vědomí, které propojuje toto hmotné tělo a Zdroj. Ilumauir je inteligence, ve které dochází k překladu a transformaci světla Zdroje do formy, kterou mohu vyjádřit slovem, písmem nebo činem.

Nemám ponětí, jak je toto pojetí zprostředkující inteligence na Zemi běžné, protože většina těch, kteří dostávají podobné informace, chápe tu inteligenci jako vnější nebo mimozemskou. Já naopak to, čemu říkám Ilumauir, vnímám jako svou vlastní inteligenci, která je hluboce spjata se Zemí. Pak způsob, jakým vytvářím tyhle informace, už ani není channeling nebo rozhovor s Bohem, ale přímou řečí samotného Boha, je to přímá manifestace Božského do fyzikálního světa.

Vědomí, kterému říkám Ilumauir, snad lze částečně personifikovat jako Bytost světla, duchovního průvodce či anděla. Část tohoto vědomí se také inkarnovala na Zemi, do mě, ale i do jiných lidí a jejím posláním je spolupracovat na transformaci vědomí lidstva, na vzestupu či na otevření Hvězdné brány. Část toho vědomí, kterou nelze personifikovat, je součástí „Konglomerátu spojených spirituálních energií spjatých se Zemi“, zkráceně tomu říkám Konglomerát. Je to něco, co si ve své lidské formě neumím dost dobře představit. Konglomerát je centrem toho, co se děje na Zemi, je ustředím té změny a transformace. Jeho součástí jsou „Nanebevstoupení Mistři“ či „Velká světelná Rada“, jeho součástí je také to, čemu říkáme „Kristovo vědomí“.

Energie a vědomí spojené do Konglomerátu jsou se Zemí už od chvíle jejího vzniku a od té doby ovlivňují zdejší evoluci, ale Konglomerát v podobě, tak jak teď existuje, je poměrně nová záležitost. Vznikl až v době prvního otevření Hvězdné brány na Zemi, čili kolem roku 8800 př.n.l. v Zatopené zemi (v Atlantidě). Otevření Hvězdné brány a vznik Konglomerátu jsou propojené události. To zdůrazňované sepětí Konglomerátu se Zemi pochází z toho, že Konglomerát vytvořili žijící inkarnovaní lidé a připojit se k němu lze jedině během života na Zemi otevřením Hvězdné brány. To je také důvod, proč je dnes na Zemi tolik dušiček, všechny už se těší na připojení ke Konglomerátu.

Konglomerát ovšem není jediná inteligence, která v prostoru Země operuje. Je zde i mnoho mimozemských inteligencí, které nám pomáhají a se kterými spolupracujeme. Pro naší situaci je ovšem klíčové uvědomění toho, že to, co se děje, je pozemská záležitost s naprostou svrchovaností pozemského vědomí. Informace zprostředkované lidem některými mimozemskými inteligencemi vytvářejí dojem, že ve vývoji Země nebo lidstva se stala chyba, díky které teď na Zemi panuje chaos a lidé trpí. Tahle dezinterpretace je způsobena tím, že celkový plán proměny je uložen v Konglomerátu a ostatní inteligence k němu mají jen zprostředkovaný (čili ne vždy úplný) přístup.

Nejvyšším záměrem Konglomerátu je vytvořit ze Země planetu s nejlepšími podmínkami pro život. K realizaci tohoto cíle je potřeba vytvořit hluboké provázání světů 3D (svět jednání, příroda, fyzikální vesmír), 4D (svět utváření, psyché, energetická pole) a 5D (svět stvoření, dimenze hara, dimenze záměrů) a k tomu dochází prostřednictvím života lidí. Na Zemi se podařilo prostřednictvím evoluce stvořit unikátní bytost (člověk-Adam Kadmon), která jako jedna z mála bytostí ve vesmíru dokáže zcela a naprosto zapomenout na své spojení s Božským a plně se ponořit do 3D světa. Žádná bytost na planetách našich mimozemských přátel tohle nedokáže, oni jsou si vždy alespoň částečně Božského vědomí. Tohle lidské hluboké ponoření do hmoty a následné probuzení způsobí uvolnění obrovské tvořivé energie a zásadní proměnu nejen člověka jako druhu, ale i celého procesu evoluce na Zemi. Proto se Hvězdné bráně, kterou otevíráme, říká Kolébka života.

Konglomerát, který vznikal na Zemi mezi roky 8800 až 8000 př.n.l., s uzavřením Hvězdné brány opustil podle plánu 3D svět jednání, ale zůstal zachován ve 4D a 5D světě, odkud stále ovlivňuje dění na Zemi, známe jeho posly, stále můžeme vnímat lásku, moudrost a pochopení, které k nám z tohoto Zdroje přicházejí a jejich příliv bude stále sílit. Vším, co děláme, vším, co dělají všichni lidi na tomhle světě, jsme každým dnem blíž k okamžiku otevření Hvězdné brány, zkrze kterou do našich životů a tedy i do života Země vstoupí tato božská síla a vytvoří Novou Zemi. O tom píšu.




 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

TOPlist