Věřím, že se v roce 2012 "něco" stane

12.02.2010 00:00

Dáváme do roku 2012 obrovské množství energie a pozornosti a to se jistě projeví. Ale taky vím, jak funguje tahle realita, že je odrazem toho, co je uvnitř nás, že my sami jsme její tvůrci a tak i ty události roku 2012 stvoříme my, nikdo jiný. A tak vymýšlím, co bych v tom roce chtěl stvořit, představuju si, jak by mohl ten náš svět fungovat jinak a lépe než dosud. Klíč k té jiné budoucnosti je totiž právě v našich představách, tam to začíná, tu budoucnosti si sníme a když o těch svých snech hovoříme, sdílíme je mezi sebou, oni se propojují a pak, pak se materializují. Takhle funguje tvoření reality.

Na naší sociální síti jsme získali či vytvořili jednu společnou představu, společný sen, kam chceme sami se sebou i se společností pohnout, říkáme jí Nová Země. Pro mě je tohle obrovsky důležité a klíčové, i když by každý z nás tu Novou Zemi popsal jinak. A taky je důležité, že spousta z nás už chápe, že cesta na ní vede skrze sebe sama, být hluboko ve svém srdci, ve svém záměru, v lásce a soucitu. A soustředit se právě na tohle je první krok.

Tohle soustředění není snadné, protože nás spousta věcí rozptyluje a strhává na sebe naší pozornost. Jsou to věci vnějšího světa i spousta informací o roku 2012. Právě ony nás od té transformace oddělují, dostávají nás od sebe sama a my se soustředíme na to, co USA, co židozednáři, co CIA, co chřipka, jestli chemtrains atd. Všechny tyhle informace nás straší a vzbuzují nedůvěru k druhým lidem, vzbuzují dojem, že ne my sami jsme tvůrci reality a současné situace, ale že to je nějaká nepřátelská vnější síla, proti které jsme bezmocní, a pak nabízejí spásu, pokud jim dáme svou pozornost, čili svou jedinou moc, kterou máme. Ale to je všechno iluze, není zde žádná vnější moc, která nás ohrožuje a není zde žádná vnější síla, která nás osvobodí či zachrání. Vše je v nás. A jedině zaměření naší pozornosti dovnitř spustí tu transformaci.

Tady a teď je pro nás nepodstatné, jestli a jak dojde k nějakému posunu dimenzí, je nepodstatné, jestli to v 5D bude vypadat tak či onak, to jsou všechno až následky. Naším úkolem je být zaměření na příčiny a udělat ten první krok, stáhnout svou pozornost z vnějšího světa a zaměřit jí dovnitř, na sebe sama, na to, kdo skutečně jsme, co je naším posvátným úkolem tady na Zemi, proč jsme sem každý přišel, máme najít to, co skutečně milujeme, co nás přivádí v nadšení, z čeho máme radost a to skutečně dělat a prožívat. Nic víc se po nás nežádá, ale taky nic míň. Prostě milovat to, co děláme a dělat to, co milujeme, to stačí. Když tohle dokážeme, nebesa se pohnou a všechny naše nejtajnější a nejbláznivější představy se naplní, celá Země se totálně promění.

Tohle vše máme v sobě, je to v nás zakódované, jsme totiž mnohem mnohem víc, než si myslí i ti nejsmělejší z nás. 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode

TOPlist