Vlny tvořivosti přicházejí

18.04.2008 00:00

Moji milovaní,

Vnímáte v tento okamžik ticho a klid? Pokud ano, ten klid je ve vašem srdci a ticho ve vaší mysli, protože v energiích kolem nás probíhá bouře. Děje se toho strašně moc, vše, co jsme tak dlouho plánovali a na čem jsme roky pracovali, se právě teď bouřlivě mění v realitu. Naše modlitby byly vyslyšeny, naše meditace dosáhly maximálního účinku, naše afirmace přesně míří k cíli. Jsme tam, kam jsme směřovali, proto ten klid v našich srdcích je oprávněný.

Při meditacích po příchodu jara a kolem Velkopátečního úplňku došlo k průniku nového vědomí do světelných sítí, které tvoříme. To vědomí už je mezi námi a mnozí z nás si ho jasněji uvědomují. Je to vědomí naší sounáležitosti, toho, že jsme propojeni a součástí jednoho celku, někdy se mu také říká Kristovo vědomí. Dokud bylo ukryto hluboko v nás a jen každý sám jsme ho oživovali ve svém srdci, nemohlo se rozlít mezi nás. Ale naše propojení přesáhlo kritickou mez, dokázali jsme vytvořit místo mezi námi, kam mohlo toto vědomí přijít. Tím místem je zárodek Nové Země, kterou tvoříme a který je oživen tímto novým vědomím.

O Velikonocích došlo k Zážehu, koncentrace spirituálních energií na planetě dosáhla hodnoty, kde se uvnitř nás objevil nový zdroj energie. Dosud jsme posílali svou lásku, inspiraci, elán, nadšení a práci a tím udržovali to místo mezi námi horké. Od Zážehu se ovšem tok energií obrací a my jsme tou energií vyživováni a inspirováni. Ti z nás, kteří se k tomuto Zdroji připojují, najednou vidí, že naše záměry se realizují, že další lidé propojení do sítě jednají v souladu a každou svou, byť nepatrnou činností, přispívají ke vzniku toho, co z celého srdce toužíme tvořit, a vše, co zase děláme my, přispívá k tvoření jejich záměrů. Je to jízda na vlnách tvořivosti, které vysílá vesmír.

Tohle vše je o hlubokém souladu. Když každý z nás žije, myslí a jedná v souladu se svou podstatou, svým bytím či se svým smyslem života, jsme v souladu i mezi sebou, naše záměry na sebe navazují, tam kde jeden končí druhý začíná.

Jsme propojeni, ale ne všichni jsme si tohoto propojení plně vědomí, proto nás teď ta energie, která přichází, zasahuje nepřipravené a způsobuje naše nemoci nebo komplikace v životě. Od té chvíle propojení, vnímám, že ty nemoci nejsou jen individuální záležitostí, ale naší kolektivní, nás všech, kteří tvoříme Novou Zemi. Je to projev energie, se kterou společně pracujeme a kterou právě teď nějakým způsobem blokujeme.

O velikonocích se celosvětově otevíralo něco velikého a my jsme toho byli aktivními účastníky. Vnímal jsem, jak ten proces probíhá v řadě lidí kolem mě a dával jsem jim veškerou podporu, abychom tím prošli v pohodě a s radostí a ne jako několikrát v minulosti s bořením reality. Otevíral se průchod pro nové vědomí, je to otevření dovnitř, do srdce a rozšíření ven, když se tohle provedlo, začala mezi nás, kteří jsme propojeni v Kruzích srdce, ale i jinak, proudit nová energie, vědomí sounáležitosti nebo Kristovo vědomí. Všichni, kteří jsme tohle vnímali, jsme obdrželi obrovskou dávku a tahle energie se prostě projevuje. Proč se u mnoha lidí projevuje jako nějaká nemoc? Časté teď jsou únavové syndromy, mononukleóza, opakovaná nachlazení, chřipky.

Je důležité si uvědomit, do jaké části našeho života ta energie šla. Šla do té nové části, kterou právě teď tvoříme, jedině tahle část tu energii dokáže přijímat. Ale je tady ještě ta stará část našeho života. Mám vizi dvou ker nebo plošin, na jedné je napsáno „starý život“ a na druhé „nový život“. Dosud byly těšně u sebe, ale ta energie, kterou právě teď dostáváme, způsobuje, že ta kra nového života se dala do pohybu a začala se vzdalovat od toho starého života. Teď je mezi nimi mezera, ale my stále stojíme na obou krách, jsme už jednou nohou v tom novém životě, ale druhou ještě v tom starém. Ta mezera je propast nebo černá díra, která z nás vysává energii, když nad ní stojíme rozkročení. A tohle vysávání se projevuje jako nemoc. Vnímám tu propast taky, protože stojím taky nad tou svou, akorát že si jí uvědomuju a dokážu to vysávání z větší části eliminovat, tak aby se u mě neprojevilo jako nějaká nemoc, ale zase se projevuje jinak (nuda, nebaví mě ten starý život, netrpělivost).

Stojíme na rozcestí. Starý život je stará práce, staré vztahy nebo staré myšlení. Spoustu z nás naše současné zaměstnání vyčerpaná, protože naše těla se aktivně brání dělat tuhle práci a nutí nás radikálně změnit zaměstnání, skočit do toho nového života. A objevil se dokonce paradox, že když posíláme energii nemocným lidem, našim přátelům napojeným na Novou Zemi, jejich vyčerpání či příznaky nemocí se ještě zvyšují. Tahle energie totiž proudí do nového života, ale jak stojíme ještě druhou nohou v tom starém, ta propast se rozšiřuje a tím jsme ještě vyčerpanější.

Jak se to projevuje v těle nemocných? Často u nich cítím rozpojení hlavního energetického kanálu mezi třetí a čtvrtou čarou. Čtvrtá čakra jede naplno, prožívají absolutní lásku. Třetí čakra je též velmi aktivní, ale točí se na druhou stranu a vysává z nich energii, vnímám to jako racionalitu, která je vyčerpává a odvádí od jejich smyslu života. A pak je mezi těma dvěma čakrama střih, blokáda. Většina těchto nemocných nepotřebuje energii pro horní čakry (4 až 7), ale když jí posíláme na spodní, posilujeme nefunkčnost jejich třetí čakry. Často v nich stoupá silný proud energie, z první čakry, i ze druhé, ale ve třetí se ten proud stáčí a ta energie je anihilována. Když mizí například v játrech, tak se to projeví jako mononukleóza.

Co s tím? Energeticky je to o znovuspojení třetí a čtvrté čakry, o opětovném zapojení třetí čakry do energetického systému. A konkrétně o nalezení nové práce i přes tisíce racionálních důvodů, proč být ještě v té staré. Je to o nalezení odpovědí na základní otázky: „jaký je tvůj smysl života? Co opravdu chceš dělat? Kam tě srdce táhle? Jak vypadá tvůj život podle nejkrásnějších představ?“ Odpovědi a jejich prožitek jsou tím nejúčinnějším lékem na tuhle „jarní únavu“.

Nejsme v tom hledání odpovědí sami, spousta z nás je v tom až po uši. Tohle je dobré si uvědomovat. A pokud už jste své odpovědi našli, sdílejte je s druhými lidmi, vyprávějte jim o svých snech a naslouchejte jejich zpětným vazbám, protože tak se tvoří energetická síť mezi námi. A čím víc mezi sebou sdílíme své plány, tím je pro nás všechny ta síť pohodlnější a více vnímáme, že jsme na svém místě.

Často si pokládám tyhle otázky a vizualizuju si, co dělám v tom novém životě, na Nové Zemi. A když slyším zpětné vazby od lidiček, se kterými jsem propojen, vizualizuju si práci nás všech, kde Novou Zemi tvoříme společně. Už mnoho lidí je součástí těchto mých vizualizací, protože to, co se mnou sdílejí, že chtějí dělat, se mnou velmi souzní.

Co se děje konkrétně? Tvoříme Novou Zemi, což je komunita lidí propojená podle modelu Kruhu srdce. O tomhle tvoření jsou naše nadcházející setkání (Třebíč, Borovice), vznikají mezi námi vazby a to i pracovní a vede to k tomu, že chceme začít naplno pracovat v tom novém životě a s láskou opustit ten starý. Jedeme na vlně tvořivosti, inspirace, nápadů, objevují se nové možnosti a noví lidé a také nové peníze. Dokážeme tyhle dary přijmout?

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode

TOPlist